Ένα παράξενο γεγονός συνέβη στο Ισπανικό πρωτάθλημα, όταν σε αγώνα χωρίς φιλάθλους και ενώ το παιχνίδι παιζόταν ένας ποδοσφαιριστής βρήκε ένα κινητό μέσα στο γήπεδο, που προηγούμενος κάποιο φάντασμα το είχε πετάξει. Τι άλλο θα δούμε ακόμα.  Στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ουέσκα αυτό που έκλεψε την παράσταση από τον αγώνα […]

Ένα παράξενο γεγονός συνέβη στο Ισπανικό πρωτάθλημα, όταν σε αγώνα χωρίς φιλάθλους και ενώ το παιχνίδι παιζόταν ένας ποδοσφαιριστής βρήκε ένα κινητό μέσα στο γήπεδο, που προηγούμενος κάποιο φάντασμα το είχε πετάξει. Τι άλλο θα δούμε ακόμα. 

Στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ουέσκα αυτό που έκλεψε την παράσταση από τον αγώνα ήταν το περιστατικό με ένα ποδοσφαιριστή να βρίσκει στο ξαφνικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο ένα ωραιότατο κινητό τηλέφωνο. 

Σίγουρα δεν άνηκε σε κάποιο ποδοσφαιριστή αλλά ούτε και στον διαιτητή του αγώνα, που μόλις του παρέδωσε ο ποδοσφαιριστής την συσκευή που βρήκε έμεινε έκπληκτος. Από κάποιον εκνευρισμό τύπο θα “ξέφυγε” αν και μέχρι και να φύγουν όλοι από το γήπεδο, δεν το αναζήτησε κανείς….

https://www.youtube.com/watch?v=FjM-W3lNJVc

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ