Ο παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάρκος Γιορέντε, πραγματοποίησε μια τρομερή και… ταχύτατη εμφάνιση στο ματς με την Μπιλμπάο για τη La Liga. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης. Με αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να χαθεί ο τίτλος για τους «ροχιμπλάνκος». Παρόλα αυτά, ελπίδες υπάρχουν όμως αρκετά μειωμένες, καθώς η Μπάρτσα έχει κάνει τρελή […]

Ο παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάρκος Γιορέντε, πραγματοποίησε μια τρομερή και… ταχύτατη εμφάνιση στο ματς με την Μπιλμπάο για τη La Liga.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης. Με αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να χαθεί ο τίτλος για τους «ροχιμπλάνκος». Παρόλα αυτά, ελπίδες υπάρχουν όμως αρκετά μειωμένες, καθώς η Μπάρτσα έχει κάνει τρελή ανατροπή σκηνικού.

Παρόλα αυτά, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είχαμε μια σημαντική στιγμή. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, όλη η ομάδα της Ατλέτικο είχε βγει μπροστά για το γκολ της ισοφάρισης. Κινδυνεύοντας βέβαια να δεχτεί γκολ σε μια κόντρα.

Κάτι που εν τέλει συνέβη, με τον Μορθίγιο να τρέχει στην αντεπίθεση. Όμως, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Καθώς ο Γιορέντε πήγε σαν «από μηχανής Θεός» και τον έκοψε!

Η εφημερίδα «Mundo Deportivo» έκανε γνωστό μάλιστα, πως η εντυπωσιακή αυτή κούρσα έγινε με 35,4 χλμ/ώρα! Πραγματικά τρομερό. Σίφουνας ο ποδοσφαιριστής των «ροχιμπλάνκος»!

Δείτε την παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=hjibTDsAeGA

Ο παίκτης της Ατλέτικο φέτος πραγματοποιεί μια άκρως θετική σεζόν, με 11 γκολ και 10 ασίστ στη La Liga. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι πως έβγαλε αυτό το τρέξιμο, προς τα τέλη του ματς! 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα