Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο του με τους «μπλαουγκράνα» και το απέδειξε για ακόμα μια φορά με τις δηλώσεις του στο Esports3 για την εποχή του στον πάγκο των μπλαουγκράνα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν από τον Οκτώβριο του 2021 αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο του με τους «μπλαουγκράνα» και το απέδειξε για ακόμα μια φορά με τις δηλώσεις του στο Esports3 για την εποχή του στον πάγκο των μπλαουγκράνα.

“Όταν έφυγα αισθάνθηκα απελευθέρωση. Ήταν δύσκολες στιγμές για το κλαμπ, με τον Λαπόρτα να έχει αμφιβολίες για εμένα. Εάν δεν κερδίζεις έχεις πρόβλημα. Δεν μετανιώνω για τίποτα” ανέφερε ενώ συμπλήρωσε για τον πρόεδρο των Καταλανών: “Ως πρόεδρος μπορείς να έχεις τις αμφιβολίες σου. Αλλά όταν τις λες δημόσια, όλοι αμφιβάλουν. Αυτό ήταν μεγάλο του λάθος”.

Ο τρόπος παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα:

“Ως Ολλανδός είμαι υπέρμαχος του ποδοσφαίρου κυριαρχίας. Σχηματισμός με πέντε αμυντικούς, δεν είναι ένα αμυντικό σύστημα. Για τρεις ή τέσσερις μήνες με αυτό το σύστημα παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο πέρσι. Η Μπαρτσελόνα ζει από το παρελθόν, από το τίκι-τάκα, από το 4-3-3. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, είναι πιο γρήγορο, πιο δυνατό”.

Αποχώρηση του Μέσι:

“Πήγα στο σπίτι, τον κατάλαβα, μου είπε κάποια προσωπικά πράγματα. Ήθελα να συνεχίσει. Είναι δύσκολο να τον βλέπω με άλλη φανέλα. Ήταν πλήγμα για εμένα μου έφυγε”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ