Αν αληθεύει το δημοσίευμα της Marca, η "Βασίλισσα" πραγματικά σπάει τα κοντέρ. Ετοιμάζοντας -με έξυπνο τρόπο- από εφέτος μια μεταγραφή που θα κάνει "μπαμ" το 2023...

Ρεάλ: Πόσο μπροστά; Κάνει μεταγραφές και για το… 2023! Η παρουσία του Κάρλο Αντσελότι στη “Βασίλισσα” δεν έχει φέρει μόνο αγωνιστικά βήματα μπροστά για το σύλλογο. Προφανώς και σε συνεννόηση με τη διοίκηση, ο Ιταλός μοιάζει να ήρθε στην ομάδα όχι απλώς για να πάρει το 14ο της Τσάμπιονς Λιγκ (ρεκόρ, φυσικά). Ούτε το… 35ο τίτλο της στη La Liga (επίσης ρεκόρ). Ο Αντσελότι ήλθε και για να φτιάξει μια ομάδα που θα μπορεί βάσιμα να ελπίζει ότι σε 10 χρόνια, τα Τσάμπιονς Λιγκ της μπορεί να είναι και 18, π.χ. Και τα πρωταθλήματά της, 40 και βάλε…

Με ετήσια έσοδα κάτι πάνω από 640.000.000 ευρώ το 2021, η Ρεάλ έχει, ωστόσο, πάψει επί Αντσελότι τα “πειράματα” και τις -όχι λίγες- υπερβολές του παρελθόντος. Στοχεύει πολύ προσεκτικά και αγοράζει ό,τι καλύτερο σύμφωνα με το πλάνο της. Πέρυσι το καλοκαίρι πήρε τον Εντουαρντό Καμαβινγκά και -ως ελεύθερο- τον Ντέιβιντ Αλάμπα. Εφέτος, πήρε ήδη τον Ορελιέν Τσουαμενί, από τη Μονακό (80.000.000) και -ελεύθερο- τον Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Κάθε κίνησή της είναι μελετημένη και κοιτάζει το αύριο, χωρίς να αφαιρεί εμπειρία από το σύνολο σήμερα. Κι αν αληθεύει το δημοσίευμα της Marca, η Ρεάλ σπάει τα κοντέρ με το να ξεκινά ήδη επαφές με παίκτη και ομάδα για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, της Μπορούσια Ντόρτμουντ! Μιλάμε, δηλαδή, όχι για… μαγείρεμα φρονίμων πριν πεινάσουν, αλλά για… ντου στο πάντρι προκειμένου να φτιάξουν πιάτο για… 4 αστέρια Μισελέν!

Ο 19χρονος βγάζει μάτια και είναι μήλον της έριδος…

Ο Τζουντ έχει συμβόλαιο με τη Ντόρτμουντ ως το 2025 και μόλις έκλεισε τα 19 του, στις 29 Ιιουνίου. Όμως, έχει ήδη “γράψει” 90 ματς, με 10 γκολ και 18 ασίστ με την ομάδα, σε πάνω από 6.600 αγωνιστικά λεπτά μαζί της! Είναι πλέον βασικός και αναντικατάστατος. Και αν δεν ξέρεις ότι μόλις έγινε 19, αποκλείεται να πιστέψεις ότι αυτός ο πολυσύνθετος χάφαρος στο γήπεδο, με το μεστό παιχνίδι και τις φοβερές εμπνεύσεις δεν είναι έμπειρος 28άρης.

Αυτή τη στιγμή ο Μπέλινγκχαμ παίρνει 30.000 ευρώ την εβδομάδα στη Γερμανία, αλλά η διοίκηση της Ντόρτμουντ είναι σε συζητήσεις μαζί του για μια γενναία αύξηση. Και συγχρόνως, πήρε την υπόσχεση από τον Έντιν Τέρζιτς ότι σκοπεύει να τον χρησιμοποιεί εκεί που ακριβώς θέλει ο ίδιος, ως ελεύθερο χαφ-δημιουργό. Δύσκολα όμως θα μπορέσει η Ντόρτμουντ να τον κρατήσει για πολύ.

Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, το… χρήμα δε θα είναι πρόβλημα

Πληροφορίες από την Αγγλία, λένε ότι η Λίβερπουλ το σκέφτεται πολύ σοβαρά για πρόταση κοντά στη χρηματιστηριακή αξία του παίκτη, 80.000.000 ευρώ. Και… τώρα, όχι του χρόνου. Και, φυσικά και άλλες ομάδες τον έχουν στη λίστα τους. Η -πανέξυπνη- πρόταση της Ρεάλ, έτσι, δίνει λύση σε δύο ζητήματα. “Ανακουφίζει” αγωνιστικά τη Μπορούσια, που θα τον έχει ένα ακόμη χρόνο μαζί της. Και δείχνει στον ίδιο τον παίκτη ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ταλέντο του.

Δελεαστική, ασφαλώς και η Λίβερπουλ -ή κάποια άλλη. Αλλά να σου λέει μια κοτζάμ Ρεάλ από το 2022 ότι σε θέλει για το… 2023, δεν είναι μικρό πράγμα. Είναι η, κατά τεκμήριο, καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα. Και, το είπαμε και τις προάλλες: επί Αντσελότι ανεβάζει κατακόρυφα και την αξία των νεαρών παικτών της. Ο Τζουντ δε μπορεί παρά να το θεωρήσει εξαιρετικά τιμητικό. Και να το σκεφτεί πολύ σοβαρά. Κι αν η “Βασίλισσα” πάρει το ΟΚ του μικρού από τώρα, αντιλαμβάνεστε ότι, του χρόνου, τα χρήματα στη Ντόρτμουντ, δε θα αποτελέσουν πρόβλημα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ