Ο Τσουαμενί έγινε κάτοικος Μαδρίτης για λογαριασμό της Ρεάλ και με τη… βούλα, καθώς η Βασίλισσα ανακοίνωσε την απόκτηση του από τη Μονακό!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έκανε δικό της τον Ορελιέν Τσουαμενί της Μονακό. Οι Ισπανοί έδωσαν 100 εκατομμύρια ευρώ και να τον αποκτήσουν.

Ο Τσουαμενί έγινε κάτοικος Μαδρίτης για λογαριασμό της Ρεάλ και με τη… βούλα, καθώς η Βασίλισσα ανακοίνωσε την απόκτηση του από τη Μονακό!

Η ισπανική ομάδα έδωσε τα 80 εκατομμύρια ευρώ στη Μονακό και θα δώσει και επιπλέον 20 εκατομμύρια ευρώ για μπόνους στον Τσουαμενί.

Για τον συγκεκριμένο παίκτη είχε ενδιαφερθεί και η Παρί Σεν Ζερμέν ωστόσο η φανέλα της Ρεάλ είναι πάντα βαριά και είχε τον πρώτο λόγο.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα συνεχίσει να μαγεύει τον κόσμο με την φανέλα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο 22χρονος θα μεταβεί στη Μαδρίτη την ερχόμενη Δευτέρα (14/6) για να περάσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει στην συνέχεια το συμβόλαιο του το οποίο θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2027.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ