Ο Μπουφόν προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να κάνει τον Ντι Μαρία να επιλέξει την Γιουβέντους ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έκλεισε τον κύκλο του στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία ήταν από το 2015, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του.

Ο 34χρονος μέσος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και δεν είναι λίγες οι ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως «παίζουν» πιο δυνατά. Ωστόσο, εκείνος θα δώσει την οριστική απάντησή του για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του έως το τέλος του μήνα. Προς το παρόν, ζυγίζει τα δεδομένα. Οι Καταλανοί δείχνουν να έχουν το προβάδισμα, καθώς η οικογένεια του Αργεντινού προτιμάει την Ισπανία.

Η «μεγάλη κυρία», από την πλευρά της, τον πιέζει. Θέλει να προχωρήσει το σχεδιασμό της, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και περιμένει με αγωνία την απάντησή του.

Ο Μπουφόν προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να κάνει τον Ντι Μαρία να επιλέξει την Γιουβέντους ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Υποστήριξε πως αν αγωνιζόταν στην Serie A θα έμοιαζε με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

“Ο Ντι Μαρία στην Ιταλία θα ήταν σαν τον Μαραντόνα. Σήμερα η Serie A είναι κακή τεχνικά και ο Άνχελ μπορεί να φέρει ποιότητα. Κερδίζει τους αντιπάλους με ευκολία, είναι αποφασιστικός μπροστά στο τέρμα, δίνει ασίστ και μπορεί να καλύψει πολλούς ρόλους. Είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ