Κυκλοφορούσε η φήμη πως ο Πικέ και η Σακίρα χωρίζουν. Το γεγονός έγινε επίσημο με κοινή ανακοίνωση των δύο μέσω του πρακτορείου EFE.

Έρωτας ήταν και πάει για Πικέ και Σακίρα. Ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες υπάρχουν στραβές στιγμές. Αλλά για τον Πικέ μπορεί να ήταν πολύ καθοριστική, αφού η Σακίρα δεν σηκώνει και πολλά πολλά.

Ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι και στους δύο τρίτος δεν χωρεί λέει ο λαός και έτσι η Σακίρα τον ξαπόστειλε κανονικά.

Η Σούζι Κορτέζ είναι ο νέος έρωτας του Πικέ και μίλησε: “Μόνο 2 παίχτες της Μπάρτσα δεν μου την έπεσαν”

Κυκλοφορούσε η φήμη πως ο Πικέ και η Σακίρα χωρίζουν. Το γεγονός έγινε επίσημο με κοινή ανακοίνωση των δύο μέσω του πρακτορείου EFE.

“Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας”

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έπιασε τον σύντροφό της  να την απατά, και από εκείνη την στιγμή έμεναν χώρια. Υπέστη κρίση άγχους, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης.

Ο Πικέ και η Σακίρα γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του τραγουδιού της διοργάνωσης “Waka Waka” πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής το 2010.

Σακίρα: «Με προειδοποίησαν αλλά δεν άκουσα»!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ