Σύμφωνα με όσα είπε το έχουν με το απαγορευμένο οι οικογενειάρχες της Μπαρτσελόνα.

Βρέθηκε το τρίτο πρόσωπο που ο Πικέ ξελογιάστηκε,  και στους δύο τρίτος δεν χωρεί λέει ο λαός και έτσι η Σακίρα τον ξαπόστειλε κανονικά.

Ο Ζεράρ Πικέ σύμφωνα με το ρεπορτάζ Ισπανικών εφημερίδων φόρεσε το κέρατο στην Κολομβιανή τραγουδίστρια. Τον πήρε χαμπάρι, και τον έστειλε αδιάβαστο. Μένει πλέον σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Βαρκελώνης, και οι Ισπανοί μιλάνε για οριστικό χωρισμό.

Αλλά ο Πικέ όσο και να προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του, πολλά σκανδαλοθηρικά ισπανικά Μ.Μ.Ε. επιβεβαιώνουν πως τον τελευταίο καιρό έχει γίνει κολλητός με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς και είναι τακτικοί πελάτες στα καλύτερα κλαμπ της Βαρκελώνης.  Κρεπάλη σε πριβέ δωμάτια και διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Βρέθηκε και μίλησε. Λέγεται Σούζι Κορτέζ και έκανε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η Suzy Cortez σίγουρα δεν είναι μια τυχαία γυναίκα με ωραίο σώμα που εμφανίσθηκε ξαφνικά στη ζωή του Πικέ, για να τον φέρει σε τέτοιο σημείο και να τον χωρίσει η Σακίρα.

Σύμφωνα με όσα είπε το έχουν με το απαγορευμένο οι οικογενειάρχες της Μπαρτσελόνα.

Όλη η ομάδα της Καταλονίας, προσπαθούσε να την “πλησιάσει”. Μάλιστα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μόνο… δυο δεν την κυνήγησαν και αυτοί είναι ο Μέσι (όταν έπαιζε στην ομάδα) και ο Κουτίνιο.

Διαβάστε τα όσα είπε

“Ο Ζεράρ Πικέ με ακολούθησε αμέσως στα social media και μου έστελνε κάθε μέρα. Με έλεγε… βασίλισσα του και το αν έχω αρκετά μεγάλα οπίσθια. Δεν του απαντούσα εγώ. Ήξερα πως είναι παντρεμένος και δεν ήθελα να μπω ανάμεσα σε αυτόν καθώς ήταν με μια γυναίκα που αγαπούσα και θαύμαζα (Σακίρα)”, τόνισε.

“Δεν είχα αναφερθεί σε αυτό το γεγονός γιατί σεβόμουν την Σακίρα και δεν ήθελα να την προσβάλλω. Αλλά τώρα θα τα πω όλα λόγω της κατάστασης, θα αναφερθώ σε όλα όσα έγιναν ανάμεσα μας και το τι έστελνε σε μένα” είπε.

“Από την Μπαρτσελόνα μου έστελναν όλοι οι παίκτες, εκτός από τους Μέσι και Κουτίνιο. Είναι εκπληκτικοί και σέβονται τις γυναίκες τους. Μπράβο τους!”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σούζι Κορτέζ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suzy Cortez (@suzycortezof)

Το μοντέλο  ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ήμουν φίλη του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Όταν το έμαθε ο Πικέ, ζήτησε τον αριθμό μου και μου έστειλε μήνυμα. Όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, μου έστελνε κατευθείαν στο Instagram μου, ρωτώντας με πότε θα επιστρέψω στην Ευρώπη και πάντα με ρωτούσε πόσο μεγάλος είναι ο πισινός μου και έλεγε ότι ζήλευε τα αφιερώματα μου στον Μέσι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suzy Cortez (@suzycortezof)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ