Τελική ευθεία για την χρεωκοπία της Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον ισολογισμό για το οικονομικό έτος 2020-2021 που θα τεθεί προς έγκριση από τα μέλη της στην ετήσια γενική συνέλευση στις 17 Οκτωβρίου, αλλά και τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου που διενήργησε η Deloitte, λόγω της αλλαγής διοίκησης στο σύλλογο. Τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά και […]

Τελική ευθεία για την χρεωκοπία της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον ισολογισμό για το οικονομικό έτος 2020-2021 που θα τεθεί προς έγκριση από τα μέλη της στην ετήσια γενική συνέλευση στις 17 Οκτωβρίου, αλλά και τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου που διενήργησε η Deloitte, λόγω της αλλαγής διοίκησης στο σύλλογο.

Τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά και αποτυπώνουν την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι “μπλαουγκράνα“. Που θα χρειαστούν αρκετά χρόνια εύρυθμης λειτουργίας για να επανέλθουν σε στέρεες βάσεις. Υστερα από τη λαίλαπα Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Με διαφορά 481.000.000 ευρώ σε σχέση με τα αποτελέσματα του προϋπολογισμού και με έξοδα που ξεπέρασαν για πρώτη φορά το δισεκατομμύριο (ιστορικά ο πρώτος σύλλογος σε οποιοδήποτε άθλημα με 10ψήφια έξοδα). Γίνεται κατανοητό ότι η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα κρέμεται από μία κλωστή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ