Οι πωλήσεις έχουν πάρει φωτιά στην Βαρκελώνη με τις φανέλες του Γκάβι και του Πέδρι να είναι κυρίαρχες σε πωλήσεις.

Οι πωλήσεις έχουν πάρει φωτιά στην Βαρκελώνη με τις φανέλες του Γκάβι και του Πέδρι να είναι κυρίαρχες σε πωλήσεις.

Η Μπαρτσελόνα έχει αποδείξει την εμπιστοσύνη που είχε στους νέους ποδοσφαιριστές ανά τα χρόνια. Αυτό φαίνεται και τώρα που έχει μια πολλά υποσχόμενη φουρνιά ποδοσφαιριστών που πρωταγωνιστούν στην φετινή χρονιά. Δεν είναι η πρώτη φορά όπου από την Μασία έχουν αναδειχτεί μεγάλα ταλέντα. Η Μπαρτσελόνα είναι από τις λίγες ομάδες στον κόσμο που στρέφεται για ενίσχυση πρώτα στα τμήματα της ακαδημίας της και μετά στην παγκόσμια αγορά.

Ο Γκάβι και ο Πέδρι είναι δυο νέοι μέσοι που έχουν αναδειχθεί από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Από την στιγμή που ανέλαβες ο Τσάβι έχουν στηριχτεί και τους δόθηκε εμπιστοσύνη και έχουν ξεδιπλώσει το ταλέντο τους. Ο Γκάβι μετρά 37 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα με δυο γκολ και 5 ασίστ στο πρωτάθλημα και είναι μονό 17 χρονών, το μέλλον μόνο υποσχόμενο μπορείς να είναι.

Όσο αφορά τον Πέδρι έχει 20 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και μια ασίστ με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα αλλά πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι μόλις στα 19 έτη έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς όπου φέτος έμεινε 4 μίνες έκτος. Αλλά όπως δείχνει Έχει αναρρώσεις και έχει παίξει καθοριστικοί ρόλο στην εξαιρετική πορεία της Μπράτσα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όπως καταλαβαίνετε στις πωλήσεις εμφανίσεων τους επικρατεί πανζουρλισμός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ