ΠΑΟΚ: “Αυστηρή η UEFA, να προστατεύσουμε την Τούμπα”

ΠΑΟΚ: “Αυστηρή η UEFA, να προστατεύσουμε την Τούμπα”

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ο ΠΑΟΚ έστειλε τα δικά του μηνύματα στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο, ζητώντας μεγάλη προσοχή από την πρώτη στιγμή.

Αναλυτικά το σχετικό μήνυμα:

“Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00. Παρακαλείστε για την όσο πιο έγκαιρη προσέλευσή σας στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενος συνωστισμός στις εισόδους του γηπέδου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να παραλαμβάνουν τα καρτελάκια τους από το κεντρικό εκδοτήριο, το οποίο θα λειτουργεί και για παραλαβή απλών εισιτηρίων που εκδόθηκαν μέσω internet. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στη θύρα 7Α, θα παρακαλουθήσουν το παιχνίδι από τη θύρα 7.

Η θύρα 7Α θα παραμείνει κενή λόγω της παρουσίας οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας. Υπενθυμίζουμε πως η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή στο θέμα των ρίψεων. Προστατεύουμε την Τούμπα μας, δεν πετάμε αντικείμενα, κροτίδες, βεγγαλικά, δεν χρησιμοποιούμε lazer, καθώς και δεν αναρτούμε πανό με περιεχόμενο που δεν συνάδει με τους κανονισμούς της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας“.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ