Αλλά το γκολ το έφαγε και σχετικά εύκολα. Απο ποιον. Ποια καλύτερα. Μιλάμε για την κουκλάρα σύντροφό του, που εδώ και 1,5 χρόνο του έχει κλέψει την καρδιά και όχι άδικα.

Ποιος έκανε τον Κουρτουά ίσως κορυφαίο κίπερ του κόσμου; Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ  μεταξύ Ρεάλ και Λίβερπουλ και ο Βέλγος γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν, απλώς, διαστημικός και έκανε… παπάδες. Αν ο Κουρτουά δεν ήταν εκεί που έπρεπε, όποτε έπρεπε, και η ιστορία θα έλεγε Λίβερπουλ.

Ο (ακριβώς) δίμετρος Τιμπό είναι ίσως ο κορυφαίος γκολκίπερ του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Και σίγουρα ο πιο ολοκληρωμένος. Ψάχνεις να βρεις το αδύναμο σημείο του και… απλώς δεν υπάρχει. Είναι σταθερός και πάντοτε ψύχραιμος. Είναι εξίσου (πολύ) καλός και ψηλά και χαμηλά. Έχει φοβερά αντανακλαστικά, αλλά και εκπληκτική αντίληψη του χώρου. Εκμεταλλεύεται κάθε εκατοστό του ύψους, όπως επίσης και των ανάλογα μεγάλων χεριών του. Είναι εξαιρετικός στο ένας με έναν. Καθοδηγεί την άμυνά του με ακρίβεια και διορατικότητα. Αποκρούει οριζοντιωμένος στο ενάμιση μέτρο απ’ το έδαφος, πέφτει και σηκώνεται λες και είναι μπαλάκι που κάνει… γκελ.

Αλλά το γκολ το έφαγε και σχετικά εύκολα. Απο ποιον. Ποια καλύτερα. Μιλάμε για την κουκλάρα σύντροφό του, που εδώ και 1,5 χρόνο του έχει κλέψει την καρδιά και όχι άδικα.

Πρόκειται για την Μισέλ Γκερζίγκ.

Το πανέμορφο 24χρονο μοντέλο από το Ισραήλ, είναι ζευγάρι με τον Κουρτουά περίπου ενάμιση χρόνο και δηλώνει φουλ ερωτευμένη μαζί του. Λέτε να είναι η αιτία που εχει απογειωθεί ο πορτιέρο της Ρεάλ;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ