Κάθε ατάκα του Κάρλες Πουγιόλ είναι σημαντική! Ο παίκτης συνώνυμο του πάθους για την Ισπανία και την Μπαρτσελόνα δίνει μια συμβουλή στους "γερόλυκους" των μπλαουγκράνα.

Κάθε ατάκα του Κάρλες Πουγιόλ είναι σημαντική! Ο παίκτης συνώνυμο του πάθους για την Ισπανία και την Μπαρτσελόνα δίνει μια συμβουλή στους “γερόλυκους” των μπλαουγκράνα.

Η παρουσία του και μόνο πρόσδιδε ποιότητα και σεβασμό στην άμυνα και το σύνολο της Μπαρτσελόνα. Έμενε μακριά από τσαμπουκάδες και ενίοτε σκόραρε, εκτός από το να συμπαρασύρει θετικά τους συμπαίκτες του.

Ένας παίκτης σαν τον Πουγιόλ δεν επέτρεπε ποτέ στον εαυτό του να διαφύγει της συγκέντρωσής του από ένα παιχνίδι. Ήξερε πως να κινηθεί στο γήπεδο και πως να συμπεριφερθεί τίμια όταν οι δυνάμεις του τον είχαν προδώσει!

Για αυτή την περίοδο της καριέρας του μίλησε και ξεκαθάρισε με κάθε ειλικρίνεια πως όταν κατάλαβε πως ήρθε το τέλος, ζήτησε από τον προπονητή να μην τον χρησιμοποιεί.

«Υπήρξε μια στιγμή που είδα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Ο προπονητής ήθελε να με βάλει, αλλά εγώ του είπα να βάλει άλλους συμπαίκτες που ήταν καλύτεροι.Θα ήθελα να συνεχίσω στην Μπάρτσα χωρίς αμοιβή, αλλά το σώμα μου δεν το επέτρεψε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ