Η εθνική Βελγίου αποτελεί τη γη της επαγγελίας για τον Εντέν Αζάρ. Η Ρεάλ δεν τον εμπιστεύεται όμως στη χώρα του είναι βασικότατος και μάλιστα αποδίδει στα μέγιστα!

Η εθνική Βελγίου αποτελεί τη γη της επαγγελίας για τον Εντέν Αζάρ. Η Ρεάλ δεν τον εμπιστεύεται όμως στη χώρα του είναι βασικότατος και μάλιστα αποδίδει στα μέγιστα!

Πολλές αναφορές έχουν γίνει στις επιδόσεις του Βέλγου στράικερ. Η παρουσία του στην Μαδρίτη δεν συνδυάζεται με κανένα θετικό γεγονός και έτσι υπάρχει η αίσθηση ότι ο Αζάρ δεν είναι πια παίκτης υψηλού επιπέδου.

Τα δείγματά του όμως στο Βέλγιο μας δείχνουν μια διαφορετική εικόνα. Εκεί όχι μόνο υπολογίζεται, αλλά ηγείται και του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Εχθές βράδυ πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής στο ματς με την Ουαλία και έδειξε ορεξάτος!

Στόχος του άλλωστε είναι να βρεθεί στην καλύτερη φόρμα ενόψει Μουντιάλ και όσο η Ρεάλ δεν του δίνει ευκαιρίες, ο Βέλγος ψάχνει καταφύγιο στην εθνική! Την σπόντα του πάντως την έκανε για την Ρεάλ ο Αζάρ, λέγοντας ανοικτά ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αποδείξει τι μπορεί να προσφέρει!

«Είμαι ευτυχής που ξεκίνησα βασικός σε ένα ακόμη παιχνίδι της χώρας μου. Βλέπετε πόσο χαρούμενος είμαι όταν αγωνίζομαι. Είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει εδώ και για εμάς και τους οπαδούς μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί. Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πρέπει να βρω τη φόρμα μου ειδικά όσο πλησιάζει το Mundial. Να είμαι έτοιμος να συμπεριληφθώ στα πλάνα του προπονητή μου. Ξεκάθαρα όμως είμαι πιο χαρούμενος όταν αγωνίζομαι. Όταν παίζω δίνω και τη ψυχή μου στο γήπεδο. Πάντα λέω πως ο παλιός Αζάρ θα επιστρέψει αρκεί να παίζει. Απλά πρέπει να βρω αγωνιστικό ρυθμό»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Βελγίου

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ