Ο Αντσελότι θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που θα καταφέρει αυτό που δεν κατάφερε κανείς άλλος.

Ο Αντσελότι είναι κοντά εφέτος στο μοναδικό από τα Big 5 πρωταθλήματα που δεν έχει στην τροπαιοθήκη του. Αυτό της La Liga. Έχει πάρει τίτλο στην Ιταλία, με τη Μίλαν, στη Γερμανία, με τη Μπάγερν, στην Αγγλία, με την Τσέλσι και… ναι: στη Γαλλία με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά μπορεί κι εκείνος να μην το θυμάται. Και στο Παρίσι, επίσης. Οι λόγοι; Χμ. Λίγο παράξενοι…

Όπως και να ‘χει όμως, ό,τι γράφει δεν ξεγράφει. Και ο Αντσελότι, στη 2η θητεία του πλέον στη Ρεάλ, δεν πληγώνει απλώς μια… παραλίγο αγαπημένη του, με τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ -για μία ακόμη φορά. Πετυχαίνει και πάλι πολλά και διάφορα. Στο πρωτάθλημα είναι στο +8 από τη Σεβίλλη μετά από 27 ματς. Σε 40 ματς έχει ποσοστό νικών 72,5 % και έχει ήδη κατακτήσει το εφετινό Σούπερ Καπ απέναντι στη Μπάρτσα.

Ο Αντσελότι θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που θα καταφέρει αυτό που δεν κατάφερε κανείς άλλος. Να πάρει τον τίτλο και στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα. Διαδικαστικοί είναι οι λόγοι να το καταφέρει.

Μιλάμε για έναν προπονητή που δεν γεμίζει το μάτι σε πολλούς, αλλά ευτυχώς μιλούν οι τίτλοι, τα τρόπαια και τα ρεκόρ του,

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ