Για να δούμε αν άξιζε όλη αυτή η υπομονή από την ομάδα του Τσάβι.

Happy end είχε η κουραστική σαπουνόπερα ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ουσμάν Ντεμπελέ! Η διοίκηση των Καταλανών είχε καταθέσει πρόταση στον Γάλλο εξτρέμ από το περασμένο Δεκέμβριο. Όλους αυτούς τους μήνες η Μπαρτσελόνα έκανε υπομονή με τα καπρίτσια του ποδοσφαιριστή, και τελικά τον κράτησε.

Για να δούμε αν άξιζε όλη αυτή η υπομονή από την ομάδα του Τσάβι.

Από την 1η Ιουλίου, όταν και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, ο Ντεμπελέ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το 2024!

Οι δηλώσεις Ντεμπελέ

«Τα πρώτα χρόνια στην ομάδα ήταν δύσκολα λόγω των σοβαρών μου τραυματισμών. Στη συνέχεια έδειξα πόσο θέλω να τα καταφέρω. Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για καταλήξουμε όμως τώρα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Η παραμονή μου στην Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θέλω να κατακτήσουμε τίτλους. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου μαζί τους. Η Μπαρτσελόνα ήταν η ομάδα των ονείρων μου από όταν ήμουν μικρό παιδί. Θέλω πραγματικά να ξεκινήσει η σεζόν και να τα δώσω όλα»

Οι δηλώσεις Λαπόρτα

«Ο Ουσμάνε είναι ένα ειδικό ταλέντο. Είναι διαφορετικός ποδοσφαιριστής από όλους. Ο Τσάβι τον ήθελε πολύ στην ομάδα. Θαυμάζω τον Ουσμάνε και ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Είναι μια ξεχωριστή ημέρα και για εκείνον και για μας»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ