Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι σε διαμονιώδη φόρμα, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός έχει πάρει από τη χέρι τη “Βασίλισσα” και την οδηγεί στην πρώτη θέση της La Liga. Την περασμένη βδομάδα σκόραρε το ένα από τα δύο γκολ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και της χάρισε το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ο Μπενζεμά […]

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι σε διαμονιώδη φόρμα, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός έχει πάρει από τη χέρι τη “Βασίλισσα” και την οδηγεί στην πρώτη θέση της La Liga. Την περασμένη βδομάδα σκόραρε το ένα από τα δύο γκολ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και της χάρισε το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ο Μπενζεμά που είναι στα καλύτερα του, καθώς σε 27 αγώνες  έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα 24 φορές και παράλληλα έχει μοιράσει 9 ασίστ. Ο Γάλλος σέντερ φορ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ” Telefoot” και αναφέρθηκε τόσο στον Λιονέλ Μέσι όσο και για τη ζωή του στη Μαδρίτη!

«Όποιος ασκεί κριτική στον Μέσι, τότε δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να καταλάβει το άθλημα. Από τον Κριστιάνο Ρονάλντο έμαθα πάρα πολλά, οπότε ήμουν έτοιμος όταν έφυγε», είπε ο επιθετικός των “μερένχες”.

«Η Μαδρίτη σημαίνει τα πάντα για μένα, νιώθω υπέροχα στην Ισπανία. Εδώ μεγάλωσα και έγινα άνδρας. Έχει φοβερή ποιότητα ζωής και όλα είναι όμορφα για μένα. Όταν ήρθα εδώ δεν είπα πως θα κάτσω για 10-20 χρόνια, αλλά όταν είσαι στη Ρεάλ λες πως θες να κατακτήσεις αρκετούς τίτλους γιατί είναι ο κορυφαίος σύλλογος στον πλανήτη», δήλωσε ο Μπενζεμά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ