Ο Ντεστ είχε  συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά με τον Έρικ τεν Χαχ στον Άγιαξ και βλέπει θετικά την μετακόμιση του στο Όλντ Τράφορντ.

Κάθε πρόβλημα έχει και μια λύση στη Μπαρτσελόνα, αλλά το οικονομικό παραμένει και είναι μεγάλο. Μπορεί να κατάφερε να δηλώσει τις μεταγραφές που έκανε φέτος μετά και τους ελέγχους που προηγήθηκαν, και δήλωσαν τα νέα αποκτήματα τους, αλλά το ρευστό απουσιάζει από το ταμείο της.

Οι “Μπλαουγκράνα” έχουν ως προτεραιότητα την πώληση ορισμένων ποδοσφαιριστών, που ο Τσάβι δεν τους έχει στον σχεδιασμό του,  για να λύσει το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ένας από αυτούς είναι ο Σερζίνιο Ντεστ. Ο Αμερικανός αμυντικός  δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι. Βρίσκεται σταθερά  στον πάγκο όμως το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα έχει ακόμη δρόμο.

Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός ενημερώθηκε ότι βρίσκεται στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, και με αντιρρήσεις αρχικά, αλλά αποδέχτηκε το γεγονός να ψάξει για την νέα ομάδα στην καριέρα του.

Ο Ντεστ είχε  συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά με τον Έρικ τεν Χαχ στον Άγιαξ και βλέπει θετικά την μετακόμιση του στο Όλντ Τράφορντ.

Η ισπανική SPORT σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι οι Καταλανοί είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά. Οι Άγγλοι δίνουν 17 εκατ. ευρώ, και η Μπαρτσελόνα ζητά περίπου 20 εκατομμύρια. Μικρή η διαφορά για να χαλάσει η μεταγραφή, αν οι Άγγλοι τα βρουν και στο οικονομικό μέρος με τον παίχτη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ