Ο Τσάβι λόγω της ηλικίας, αλλά και του νέου σχεδιασμού της ομάδας που τρέχει, τον ενημέρωσε μέσο διοίκησης πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Ο Τσάβι έχει αρχίσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της δικής του Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει αποφασίσει για το ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν στους Καταλανούς και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Ένας από εκείνους που θα αποτελέσουν παρελθόν από τους «μπλαουγκράνα» είναι ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος μπακ πείστηκε από τον Ισπανό κόουτς να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα για να την βοηθήσει. Ο 37χρονος αμυντικός γύρισε με ελάχιστα χρήματα και η αλήθεια είναι ότι βοήθησε την Μπαρτσελόνα τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

Ο Τσάβι λόγω της ηλικίας, αλλά και του νέου σχεδιασμού της ομάδας που τρέχει, τον ενημέρωσε μέσο διοίκησης πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Την Τετάρτη (15/6), ο Άλβες ειδοποιήθηκε πως δεν υπολογίζεται για την επόμενη χρονιά, παρά το γεγονός πως ο ίδιος ήθελε σαν τρελός να παραμείνει, αλλά το διαζύγιο είναι οριστικό.

Ο Άλβες επέστρεψε τον περασμένο Δεκέμβρη και είχε 17 συμμετοχές με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Διαβάστε το αντίο του 39χρονου δεξιού μπακ:

«Ήρθε η ώρα για τον αποχωρισμό μας. Περισσότερα από 8 χρόνια αφοσίωσης στην ομάδα, σε αυτά τα χρώματα, σε αυτό το σπίτι… Αλλά όπως τα πάντα στη ζωή, τα χρόνια περνούν, η απόσταση μεγαλώνει και οι ιστορίες ορισμένες φορές γράφονται σε διαφορετικά μέρη.

Προσπάθησαν να με διώξουν, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανθεκτικός είμαι.

Πέρασαν πολλά ακόμη χρόνια μέχρι το ποδόσφαιρο και η ζωή, που όπως πάντα, είναι πολύ ευγνώμονες σε όσους τα σέβονται, αποφάσισαν να μου δώσουν την ευκαιρία να επιστρέψω εδώ για να τα αποχαιρετήσω.

Αλλά δεν θα πω αντίο πριν ευχαριστήσω όλους αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα φώτα, όλους όσοι μας κάνουν να είμαστε καλά, όλους αυτούς. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό για την ευκαιρία που μου έδωσε να επιστρέψω σε αυτόν τον σύλλογο και να μπορέσω να φορέσω ξανά αυτή την υπέροχη φανέλα, δεν ξέρετε πόσο χαρούμενος είμαι… Ελπίζω να μην σας λείψει η τρέλα μου και η καθημερινή μου ευτυχία.

Ελπίζω όσοι, και αν, παραμείνουν να αλλάξουν την ιστορία αυτού του όμορφου συλλόγου, το εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου.

Κέρδισα 23 τίτλους: ένα τρεμπλ, ένα σέξτουπλ και γράψαμε ένα υπέροχο χρυσό βιβλίο.

Κλείνει ένας πολύ όμορφος κύκλος και ανοίγει ένας άλλος με μεγαλύτερες προκλήσεις.

Ας μην ξεχάσει ποτέ ο κόσμος: ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 39 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Alves (@danialves)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ