Το el clasico πλησιάζει και η "κόντρα" κορυφώνεται! Ρεάλ και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους, με τις δηλώσεις να δείχνουν αυτοπεποίθηση και από τις δύο πλευρές.

Το el clasico πλησιάζει και η “κόντρα” κορυφώνεται! Ρεάλ και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους, με τις δηλώσεις να δείχνουν αυτοπεποίθηση και από τις δύο πλευρές.

Αν πας ευάλωτος στο ντέρμπι είναι σίγουρο πως θα βγεις χαμένος! Όσο και αν έχει πληγωθεί η αυτοπεποίθηση λόγω προηγουμένων κακών αποτελεσμάτων, σε ματς όπως το el clasico εκμηδενίζεται κάθε αδυναμία!

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι στην Ισπανία συγκατοικούν στην κορυφή της LaLiga και το παιχνίδι του Μπερναμπέου είναι σημαντικό εκτός από το πρεστίζ και βαθμολογικά.

Άπαντες δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι! Και μια τοποθέτηση του Ραφίνια αποδεικνύει ότι το ντέρμπι είναι πάντα μια ξεχωριστή περίσταση!

«Είμαστε οι πρωτοπόροι του ισπανικού πρωταθλήματος. Αν κάποια από τις δύο ομάδες πρέπει να φοβάται, τότε αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Στο πρωτάθλημα έχουμε εξαιρετική εικόνα, είμαστε συνεπείς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε και ελπίζω τη Κυριακή να επιστρέψουμε στη Βαρκελώνη με το τρίποντο»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ