Έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τη Θέλτα στην προτελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, το μέλλον του Ολλανδού προπονητή στον πάγκο των Καταλανών είναι στον… αέρα περισσότερο από ποτέ. Τα Ισπανικά ΜΜΕ έχουν πάρει φωτιά και επιμένουν στα ρεπορτάζ τους πως ο Κούμαν θα αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα τονίζουν ότι θα τον αντικαταστήσει ο παλαίμαχος […]

Έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τη Θέλτα στην προτελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, το μέλλον του Ολλανδού προπονητή στον πάγκο των Καταλανών είναι στον… αέρα περισσότερο από ποτέ.

Τα Ισπανικά ΜΜΕ έχουν πάρει φωτιά και επιμένουν στα ρεπορτάζ τους πως ο Κούμαν θα αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα τονίζουν ότι θα τον αντικαταστήσει ο παλαίμαχος Ισπανός μέσος, παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες ανανέωσε τη συνεργασία του με την Αλ Σαντ.

Με αυτόν τον τρόπο ο Τσάβι θα βρεθεί στη Βαρκελώνη τις επόμενες ημέρες και τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα έχει συνάντηση με τον Ζοάν Λαπόρτα, ώστε να επισημοποιηθεί η συνεργασία του.

Όπως αναφέρεται ο Ματέο Αλεμάνι, έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τον Τσάβι προετοιμάζοντας το έδαφος για το ραντεβού με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ