Το el clasico πλησιάζει και η "κόντρα" κορυφώνεται! Ρεάλ και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους, με τους δύο προπονητές να έχουν έτοιμους τους "εκλεκτούς".

Το el clasico πλησιάζει και η “κόντρα” κορυφώνεται! Ρεάλ και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους, με τους δύο προπονητές να έχουν έτοιμους τους “εκλεκτούς”.

Αν πας ευάλωτος στο ντέρμπι είναι σίγουρο πως θα βγεις χαμένος! Όσο και αν έχει πληγωθεί η αυτοπεποίθηση λόγω προηγουμένων κακών αποτελεσμάτων, σε ματς όπως το el clasico εκμηδενίζεται κάθε αδυναμία!

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι στην Ισπανία συγκατοικούν στην κορυφή της LaLiga και το παιχνίδι του Μπερναμπέου είναι σημαντικό εκτός από το πρεστίζ και βαθμολογικά.

Η Ρεάλ έχει να διαχειριστεί την απουσία του Τιμπό Κουρτουά, τη στιγμή που ο Τσάβι πειραματίζεται με τα πρόσωπα της ενδεκάδας! Στο μυαλό του Ισπανού υπάρχει ένα ερωτηματικό και μία… αλχημεία.

Το πρώτο δίλλημα αφορά το κέντρο και αν τελικά ο Ντε Γιονγκ θα προτιμηθεί του Μπουσκέτς. Από εκεί και πέρα ο Τσάβι πάει και πάλι στο ρίσκο της επιλογής Κουντέ για τα δεξιά της άμυνας.

Ο Γάλλος είναι σέντερ μπακ αλλά κατ’ανάγκη αγωνίζεται εκεί και σε ένα παιχνίδι με τέτοιο βαθμό δυσκολίας είναι δεδομένο πως οι αρμοδιότητές του αυξάνονται…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ