Ο Τσάβι είναι θεωρητικά "νέος" στην προπονητική. Ως παίκτης δεν αμφισβητήθηκε ποτέ η αξία του ενώ και ως τεχνικός τώρα δείχνει εξαιρετικά στοιχεία.

Ο Τσάβι είναι θεωρητικά “νέος” στην προπονητική. Ως παίκτης δεν αμφισβητήθηκε ποτέ η αξία του ενώ και ως τεχνικός τώρα δείχνει εξαιρετικά στοιχεία.

Η φιλοσοφία του εμπνέει τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα και όσο περνάει ο καιρός μαθαίνουμε περισσότερα για τις προπονητικές του αρετές. Με ποιους τεχνικούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ταιριάζει η τακτική του;

Ο Έρικ Γκαρσία δίνει τη δική του οπτική για τα χαρίσματα του Τσάβι στην προπονητική και τον παρομοιάζει με άλλα μεγάλα ονόματα!

«Ο Τσάβι είναι ένα κράμα Γκουαρντιόλα – Λουίς Ενρίκε. Η ιδέα που έχουν και οι τρεις για το πως πρέπει να παίζεται το ποδόσφαιρο είναι πανομοιότυπη. Ο καθένας βάζει τις δικές του αποχρώσεις, όμως και οι τρεις έχουν ίδιες σταθερές. Όπως το πως η ομάδα πρέπει να πιέσει και να ανακτήσει τη μπάλα από τον αντίπαλο. Είναι κάποια πράγματα που χαρακτηρίζουν και θα χαρακτηρίζουν την Μπαρτσελόνα στον τρόπο παιχνιδιού της»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ