Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα έβαλε γκολ στις καθυστερήσεις της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ακουγόταν τις τελευταίες ώρες και το έκανε πράξη. Οι Καταλανοί «άρπαξαν» την τελαυταία στιγμή τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Άρσεναλ.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής με τους «κανονιέρηδες» και ήθελα να φύγει από το Νησί. Η Μπαρτσελόνα ήρθε ως η ιδανική ευκαιρία. Συμφώνησε να μείνει ελεύθερος, παίρνοντας ένα (πολύ) μικρότερο ποσό ως «αποζημίωση». Έτσι, η  «Μπάρτσα» θα τον αποκτήσει δίχως να καταβάλει χρήματα, πληρώνοντας το 1/3 των αποδοχών που έπαιρνε ο παίκτης στην Άρσεναλ!

Μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στην Premier League με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, άνοιξε τα φτερά του για να πετάξει σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Πλέον, έχοντας περάσει με επιτυχία και τις εργομετρικές εξετάσεις, ο Ομπαμεγιάνγκ είναι υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας 6 μηνών + 1 ακόμη χρόνου, αν αμφότερες πλευρές είναι ικανοποιημένες. Θα υπογράψει για 1,5 χρόνο.

Κάπως έτσι, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αφήνει οριστικά το Βόρειο Λονδίνο και γίνεται «μπλαουγκράνα», συναντώντας και πάλι στον δρόμο του τον Ουσμάν Ντεμπελέ, όντες συμπαίκτες στην Ντόρτμουντ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ