Κύβος ερρίφθη στην μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο! Η ομάδα της Μαδρίτης τα βρήκε σε όλα με την Μπαρτσελόνα και το deal προχωράει!

Κύβος ερρίφθη στην μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο! Η ομάδα της Μαδρίτης τα βρήκε σε όλα με την Μπαρτσελόνα και το deal προχωράει!

Η δεύτερη θητεία του Γάλλου στην Ατλέτικο μπορεί να μην κυλάει για την ώρα όπως σχεδίαζε αλλά στην Μπαρτσελόνα περνούσε ακόμα χειρότερα… Ο Τσόλο Σιμεόνε έχει πίστη στις δυνατότητες του Γκριεζμάν και τον θέλει στο Wanda Metropolitano.

Η επιθυμία του εισακούστηκε και ο Γάλλος επιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα παρά το κόλλημα στις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έβρισκαν μόνιμα εμπόδια για το ποσό που θα εισπράξουν οι μπλαουγκράνα.

Η ρήτρα ήταν τοποθετημένη στα 40 εκατ. ενώ και οι συμμετοχές έπαιζαν τον ρόλο τους στο ποσό. Μετά από πιέσεις που άσκησε ο ατζέντης του Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα πείστηκε και η μεταγραφή κλείνει στα 20 εκατ. +2 μπόνους.

Έτσι ο Γάλλος (που έκανε υποχωρήσεις και στις ετήσιες απολαβές) παραμένει στη Μαδρίτη και ο Τσόλο Σιμεόνε αναμένεται να του δώσει αναβαθμισμένο ρόλο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ