«Χείμαρρος» προς τους επικριτές του ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

O Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν είναι από τους κορυφαίους τερματοφύλακες αυτή τη στιγμή στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Γερμανός πορτιέρο της Μπαρτσελόνα έχει σώσει πολλές φορές την ομάδα του και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ωστόσο, ο 29χρονος είναι και άνθρωπος πέρα από γκολκίπερ. Και όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Λίγες ώρες πριν την ρεβάνς της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Νάπολι για τους «16» του Europa League. Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με τους «παρτενοπέι» αναφέρθηκε τόσο στους επικριτές όσο και στον κρίσιμο αγώνα της ομάδας του.

«Έχω κουραστεί να ακούω και διαβάζω πολλά και διάφορα για εμένα όταν δεν παίζω τόσο καλά ή όταν κάνω κάποιο λάθος. Ο κόσμος μιλάει και μιλάει πολύ. Αλλά το κακό με τον κόσμο είναι ότι δεν έχει ιδέα για όλα όσα λέει», δήλωσε ο Τερ Στέγκεν.

«Είμαστε σίγουροι για τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό που κάνουμε. Είμαστε ψύχραιμοι και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στις κινήσεις μας με το παραπάνω. Όμως, το παιχνίδι με τη Νάπολι αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να τα δώσουμε όλα, ώστε να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση.

Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να σταματήσω τις επιθέσεις τους και τις προσπάθειές τους, ώστε να μην φτάσουν στα δίχτυα μου. Σε τέτοια ματς πρέπει να είσαι προετοιμασμένος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελπίζω να τελειώσει το ματς στα 90 λεπτά. Ωστόσο, αν πάμε στα πέναλτι, που είναι μία πιθανότητα, τότε θα είμαι έτοιμος».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ