Για ψυχολογικούς λόγους δήλωσε ότι δεν θέλει με τίποτα να βρει την Μπάγερν απέναντι του, στους ομίλους του Champions League.

To σίριαλ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε happy end τόσο για τον ίδιο όσο και για την Μπαρτσελόνα. Η Μπάγερν Μονάχου πήρε 50 εκατομμυρίων ευρώ και ο Πολωνός επιθετικός φόρεσε τα «μπλαουγκράνα».

Έτσι ο Πολωνός killer από νωρίς φροντίζει να δείξει ότι άξιζε ο κόπος και οι οικονομικές θυσίες της Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει. Ξεκίνησε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τους περισσότερους στράικερ. Να ματώνει τα δίχτυα.

Φυσικά είχαμε πολλά περίεργα με δηλώσεις, κόντρα δηλώσεις αιχμηρές και από τις δύο πλευρές, και το αποκορύφωμα ήταν το μεγάλο γιουχάισμα των οπαδών της Μπάγερν όταν πήγε στο προπονητικό για να αποχαιρετήσει τους συμπαίχτες του.

Για ψυχολογικούς λόγους δήλωσε ότι δεν θέλει με τίποτα να βρει την Μπάγερν απέναντι του, στους ομίλους του Champions League.

«Όχι, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσω την Μπάγερν Μονάχου στην φάση των ομίλων του Champions League. Θα είναι πολύ νωρίς και θα είναι ένα περίεργο συναίσθημα για εμένα»

«Μια ευχή κάνω μόνο για την κλήρωση! Παρακαλώ μην δω στο μπαλάκι το όνομα της Μπάγερν Μονάχου»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ