Ο Κάρλος Αντσελότι σε δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του ματς δήλωσε πως ο Καρίμ Μπενζεμά θα κατακτήσει την φετινή Χρυσή Μπάλα.

Η κόντρα της Ρεάλ με την Άιντραχτ έφερε τον 47ο τελικό Super Cup Ευρώπης στην Βασίλισσα.  17ο τρόπαιο για την Ρεάλ στους 19 τελευταίους τελικούς που έχει λάβει μέρος.

Ο 34χρονος Μπενζεμά πέτυχε το 2ο γκολ του αγώνα και με αυτό έφτασε τα 324 γκολ με τη φανέλα της Ρεαλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις και με αυτό το γκολ ξεπέρασε τον θρύλο της Ρεάλ, Ραούλ, που βρισκόταν στη δεύτερη θέση με 323.




Ο Κάρλος Αντσελότι σε δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του ματς δήλωσε πως ο Καρίμ Μπενζεμά θα κατακτήσει την φετινή Χρυσή Μπάλα.

Για το αν ο Μπενζεμά θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα:

«Πολύ σημαντικός παίκτης. Είναι αρχηγός ομάδας. Το ότι είμαστε εδώ, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε εκείνον. Έχει τελειώσει καλά τη σεζόν και τώρα πάει για τη Χρυσή Μπάλα. Υπάρχει αμφιβολία για αυτό; Νομίζω ότι κανείς δεν έχει καμία αμφιβολία για αυτό, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».

Για το ματς:

«Αφήνει μια καλή… γεύση. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, ειδικά στην αρχή γιατί ήταν πολύ κοντά και δυσκολευτήκαμε να αυξήσουμε τον ρυθμό του αγώνα. Πάντα στην αρχή της σεζόν δεν μπορείς να είσαι στα καλύτερά σου, αλλά το χειριστήκαμε καλά και είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε καλά τη σεζόν».

Για τον κόσμο:

«Το να έχεις ένα καλό περιβάλλον μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις καλύτερα αποτελέσματα και καλύτερο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα είναι καλή. Η νίκη βοηθά στο να έχεις κίνητρο και ενθουσιασμό».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ