Σε μια ομάδα με Λούκα Μόντριτς, Κασεμίρο, Τόνι Κρός κ.λπ., είναι χωρίς αμφιβολία ο ηγέτης που ποτέ δεν τα παρατάει, ακόμη κι όταν όλοι οι άλλοι δεν πιστεύουν πια.

Μπενζεμά: Φουλ για Χρυσή Μπάλα και… παράσημο! Σε δύο μήνες, στις 9 Ιουλίου, ο Καρίμ κλείνει τα 35 του. Αλλά αν δεν το ξέρεις, αποκλείεται να το πιστέψεις. Αυτά που κάνει στο γήπεδο εφέτος ο Γάλλος είναι, αλήθεια, εξωπραγματικά και αν η Χρυσή Μπάλα δεν καταλήξει στην τροπαιοθήκη του ούτε εφέτος, θα μιλάμε για σκάνδαλο.

Ο Καρίμ Μπενζεμά μετά τα τρία γκολ στο 6-0  επί της Λεβαντε, έπιασε τον Ραούλ στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών της Ρεάλ Μαδρίτης (από 323 γκολ έκαστος), και βρίσκεται πίσω από τον μεγάλο Κριστιάνο που έχει 450. 

Έφτασε επίσης τα 44 γκολ στην La Liga σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τα στατιστικά πλάι στο όνομά του είναι απλώς εκθαμβωτικά. Αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι αν εξετάσει κάποιος την “ποιότητα” και τη σημασία αυτών των γκολ, θα μείνει άναυδος.

Ο Μπενζεμά έχει βγάλει τα κάστανα απ’ τη φωτιά σε καμιά δεκαριά παιχνίδια πρωταθλήματος, ήταν πρωταγωνιστής στον τίτλο του Σούπερ Καπ, έχει πάρει από το χεράκι τον Βινίσιους Τζούνιορ και τον εξελίσσει σε σκόρερ ολκής. Και σε μια ομάδα με Λούκα Μόντριτς, Κασεμίρο, Τόνι Κρός κ.λπ., είναι χωρίς αμφιβολία ο ηγέτης που ποτέ δεν τα παρατάει, ακόμη κι όταν όλοι οι άλλοι δεν πιστεύουν πια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ