Αν το ρεπορτάζ της Marca είναι ακριβές, η ομάδα της Μαδρίτης πρέπει να έχει μετανιώσει πολύ πικρά για κάποιες από τις συμφωνίες της τα τελευταία χρόνια. Οι... συμφωνήσαντες, πάλι, μάλλον όχι...

Η Ρεάλ και τα ακριβά, βασιλικά της… “παλτό”! ΟΚ. Ρεάλ είναι αυτή. “Βασίλισσα”. Και ως γνωστόν, οι βασίλισσες έχουν ακριβά γούστα. Σε κοσμήματα, πίνακες, ρούχα… Αλλά, η αλήθεια είναι ότι ούτε η… Κλεοπάτρα δε θα πλήρωνε τόσα για δύο τέτοιες “παλτουδιές”. Ούτε για αγορά, ούτε, πολύ περισσότερο, για… συντήρηση.

Μη σας κρατάμε σε αγωνία. Τα δυο μεγάλα -και πανάκριβα- λάθη της Ρεάλ, δεν είναι άλλα από τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Εντέν Αζάρ. Ο πρώτος κόστισε 100.000.000 ευρώ, πίσω στο 2013. Και, για κάμποσο διάστημα, έδειξε να αξίζει, αν όχι και τόσα πολλά, πάντως αρκετά λεφτά. Άλλωστε ως τώρα, σε 256 συμμετοχές, έχει συμμετοχή σε 173 γκολ για την ομάδα (106 έχει βάλει ο ίδιος και έχει και 67 ασίστ).

Το θέμα είναι, όμως, ότι εδώ και τρία χρόνια, ο Ουαλός δε θυμίζει σε τίποτε τον παλιό καλό εαυτό του. Αλλά εξακολουθεί -αν αληθεύει το ρεπορτάζ της Marca- να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Ρεάλ, αλλά και ολόκληρης της La Liga (!), με 34.000.000 ευρώ το χρόνο! Μυθικό… “παλτό”, δηλαδή, όχι αστεία.


Ε, όχι και 30.000.000 το χρόνο ο Αζάρ!

Για “παλτό”, απ’ την άλλη, δεν έμοιαζε στα χαρτιά και ο Εντέν Αζάρ. Να είμαστε δίκαιοι. Όταν η Ρεάλ τον πήρε από την Τσέλσι για 115.000.000 ευρώ, το καλοκαίρι του 2019, ο Βέλγος πετούσε φωτιές. Σε 352 ματς με τους Λονδρέζους είχε 110 γκολ και 92 ασίστ! Ποιος περίμενε όμως τέτοια συνέχεια; Ο Αζάρ, σ’ αυτά τα 2,5 χρόνια έχει μόλις 65 συμμετοχές, 6 γκολ και 10 ασίστ. Αλλά αμείβεται με… 30.000.000 ευρώ!

Η λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους της La Liga έχει, φυσικά μέσα κι άλλους 4 παίκτες της Ρεάλ, που, ωστόσο, μόνο “παλτό” δε μπορεί να πει κανείς ότι είναι. Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς, Ντέιβιντ Αλάμπα και, φυσικά, Καρίμ Μπενζεμά είναι “λίρα εκατό” για τη “βασίλισσα”. Ειδικά ο Μπενζεμά έχει (και) εφέτος… ξεσαλώσει, με 32 γκολ και 14 ασίστ σε 34 συμμετοχές! Και, σε συνολικά 593 πλέον, έχει φτάσει το εξωπραγματικό 311-157, δηλαδή, συμμετοχή σε… 468 γκολ! Πώς είπατε;

Όσο για τους άλλους 4, όσα λεφτά κι αν παίρνει ο Γιαν Όμπλακ στην Ατλέτικο, τα αξίζει. Αλλά ο Γκριεζμάν -παρότι “κουβαλάει” τη μισθάρα του από τη Μπάρτσα– σίγουρα δεν είναι για 30.000.000 το χρόνο, ούτε στη Μαδρίτη. Σε 25 συμμετοχές μαζί της ως τώρα, έχει 8 γκολ και 3 ασίστ. ΟΚ. Όχι “παλτό” ακριβώς, αλλά… πανάκριβο πανοφώρι, όπως και να ‘χει.

Τέλος, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα, που είναι οι εκπρόσωποι της Μπαρτσελόνα στη 10δα, μπορεί να είναι ελαφρώς υπερ-αμοιβόμενοι πια, αλλά πάντως, τα δουλεύουν τα λεφτά τους στο γήπεδο. Και βέβαια, είναι και οι… “τριετίες”, λόγω παλαιότητας στη μέση. Ο Μπουσκέτς έχει φτάσει πια τα 669 (!) ματς με την ομάδα και ο Άλμπα τα 418…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ