Ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι είναι ο “πειρατής” τους Ισπανικού πρωταθλήματος που έχει βαλθεί να βυθίσει όλες τις αντίπαλες άμυνες. Κάνει τρομερή χρονιά με τη φανέλα της Σεβίλλης κάτι που το είδαμε και κόντρα στην Κάντιθ, όπου σκόραρε τρεις φορές, δίνοντας προβάδισμα 3-0 στην ομάδα του φτάνοντας έτσι τα 12 τέρματα στο εφετινό πρωτάθλημα και αφήνοντας πίσω του τους Λιονέλ […]

Ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι είναι ο “πειρατής” τους Ισπανικού πρωταθλήματος που έχει βαλθεί να βυθίσει όλες τις αντίπαλες άμυνες. Κάνει τρομερή χρονιά με τη φανέλα της Σεβίλλης κάτι που το είδαμε και κόντρα στην Κάντιθ, όπου σκόραρε τρεις φορές, δίνοντας προβάδισμα 3-0 στην ομάδα του φτάνοντας έτσι τα 12 τέρματα στο εφετινό πρωτάθλημα και αφήνοντας πίσω του τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, με 11!

Ο Εν-Νεσίρι ξεκίνησε την καριέρα του στη Μάλαγα και στα 21 χρόνια του έπαιξε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου μάλιστα σκόραρε κατά της Ισπανίας (2-2) στη φάση των ομίλων. Στη συνέχεια υπέγραψε στη Λεγανές, στην οποία έπαιξε 53 αγώνες σε 1,5 σεζόν και σημείωσε 15 γκολ, με αποτέλεσμα να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην πρώτη κατηγορία στην ιστορία του μικρού συλλόγου που εδρεύει στα προάστια της Μαδρίτης.

En-Nesyri and Koné drew with their national sides | Málaga - Web Oficial

Αλλά μεγάλη σημασία έχουν τα λόγια του πρώην συμπαίκτη του στην Μάλαγα, Μπακαρί Κονέ

Δεν ήταν τεχνικά ο καλύτερος, αλλά όταν ήρθε στη δουλειά, ήταν πάντα εκεί, πάντα με κίνητρα, πάντα με το ίδιο επίπεδο επιθυμίας.”, Έτσι περιγράφει ο Bakary Koné τον En-Nesyri, τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάλαγα.

Ο En-Nesyri, σήμερα ο κορυφαίος σκόρερ της La Liga μαζί με τον Luis Suarez (12 γκολ), έπρεπε να εργαστεί σαν τρελός για να καθιερωθεί ως πραγματικό επιθετικό όπλο. Πριν από τη Μάλαγα, ο Μαροκινός επρόκειτο να πάει στην Τσέλσι, πριν αλλάξει γνώμη λόγω του κρύου καιρού στο Λονδίνο. Προσπάθησε να εγκατασταθεί στην Ισπανία, αλλά δεν κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη των ανθρώπων παρά τη σκληρή δουλειά του.

Bakary Koné: “Ήταν πολύ επιθετικός. Στην Ισπανία, όταν ήταν ακόμα στην αρχή και πιο νέος έπαιζε με με πολλή δύναμη, πολλή πάθος, και δεν τ απήγαινε και τόσο καλά με τους πιο παλιούς παίχτες.” Όμως ο χαρακτήρας του και η δουλειά του άρεσε στους προπονητές του που άρχισαν να τον εμπιστεύονται όλο και περισσότερο. Η εικόνα του του στο γήπεδο, το επιθετικό του στυλ, και η απόδοση του στο ψηλό παιχνίδι, έκαναν τον En-Nesyri απαραίτητο εργαλείο επίθεσης.

Και ειδικά για τη Σεβίλλη που εντάχθηκε το χειμώνα του 2020. Έπειτα από 1,5 χρόνο στη Λεγανές, ο Μαροκινός επιθετικός Γιουσέφ Εν Νεσίρι θα γίνει κάτοικος Ανδαλουσίας και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεβίλλη! Η ρήτρα των 20 εκατομμυρίων ευρώ καλύφθηκε πλήρως κι έτσι η Λεγανές αφήνει τον Εν Νεσίρι που σε 63 συμμετοχές έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 15 φορές σε διάρκεια 1,5 έτους…

Μέσα από σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα και τις καλές εμφανίσεις του, ο Youssef En-Nesyri κατάφερε να πάρει ρεβάνς για το πρώτο μέρος της καριέρας του.

Πιστεύετε ότι ο επιθετικός της Ανδαλουσίας θα γίνει ο πρώτος σκόρερ της La Liga;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ