Η Μπονίνο υποπτεύεται τον σεφ που είχαν προσλάβει σε αυτό το σπίτι.

Διακοπές που θα μείνουν αξέχαστες στον Φεντερίκο Βαλβέρδε και την σύζυγο του στην Ίμπιζα. Να είσαι χαλαρός και να απολαμβάνεις τις ήμερες των διακοπών και ξαφνικά να την πέφτουν κλεφτρόνια.

Το περιστατικό το έβγαλε στην φόρα η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ, Μίνα Μπονίνο. Με stories στο Instagram, η Ισπανίδα δημοσιογράφος δήλωσε ότι έπεσε θύμα ληστείας στο εξοχικό που νοίκιαζαν, και μάλιστα στην πρώτη μέρα διακοπών τους.

Δήλωσε ότι η ληστεία είχε λεία 10.000 ευρώ και έπεσε θύμα νάρκωσης, από κάποια ουσία ή με αλκοόλ. Η Μπονίνο υποπτεύεται τον σεφ που είχαν προσλάβει σε αυτό το σπίτι.

“Όταν φτάσαμε στο σπίτι, ο σεφ ήταν ήδη εκεί. Μου είπε τότε ότι υπήρχε μόνο ένα κλειδί και θα το έπαιρνε μαζί του για να μας φτιάξει πρωινό την επόμενη μέρα και για να μη μας ενοχλήσει. Την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ. Έστειλα μήνυμα στη Λέσλι (σ.σ. φίλη του ζευγαριού) να αναλάβει τον γιο μου, επειδή ένιωθα τα πάντα να γυρίζουν. Αισθανόμουν πολύ άσχημα, αλλά σκεφτόμουν ότι αυτό οφείλεται επειδή είμαι σε κακή φυσική κατάσταση”.

“Μία ώρα αργότερα, κατέβηκα κάτω και είδα τις τρεις βαλίτσες μου στο σαλόνι. Οι παντόφλες μου ήταν εκεί και η Λέσλι τακτοποιούσε τα πάντα. Μου είπε ‘ψάχνεις κάτι;’ Επειδή ήμουν ακόμη ναρκωμένη, πρέπει να γέλασα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Όταν ετοιμαζόμασταν να πάμε στην παραλία είπα ‘πάω να πάρω μερικά χρήματα’. Ήδη σε κακή κατάσταση, άνοιξα το πορτοφόλι μου και ήταν άδειο. Ο σεφ εμφανίστηκε τότε και μου είπε πως όταν ήρθε (σ.σ. για το πρωινό) είδε πως όλα ήταν ακατάστατα”.

“Ήρθαν οι μεσίτες και μας είπαν με χαμόγελο ότι μπορεί το φαγητό μας να ήταν δηλητηριασμένο, επειδή πίστευαν ότι το έκανε ο σεφ. Μας πήγαν στο νοσοκομείο για να κάνουμε εξετάσεις. Οι εξετάσεις θα έδειχναν αν είχα κοκαΐνη, μαριχουάνα, έκσταση, αμφεταμίνες ή αντικαταθλιπτικά στο αίμα μου, όμως ήταν αρνητικές σε όλα. Όλα έγιναν τόσο διακριτικά, ώστε να μπουν στο σπίτι και να μην καταλάβουμε κάτι. Περάσαμε την πρώτη μέρα μας στο νοσοκομείο, κάνοντας εμετό με τη φίλη μου και πέφτοντας θύμα ληστείας από κάποιον γνωστό, που με είδε να κοιμάμαι γυμνή και αυτό με ενοχλεί περισσότερο”.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν ο σεφ παραιτήθηκε και έφυγε από το σπίτι, κάτι που πέφτουν περισσότερες ενοχές εναντίον του. Από την άλλη ο ποδοσφαιριστής με την σύζυγο του συνέχισαν τις διακοπές τους στην Ίμπιζα για δύο εβδομάδες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fede Valverde (@fedeevalverde)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ