Μόλις 11 λεπτά χρειάστηκε στην επιστροφή του στα ισπανικά γήπεδα για να σκοράρει ο μοναδικός Ραδαμέλ Φαλκάο! Περνόντας ως αλλαγή, ο «τίγκρε» συνέχισε ακριβώς από το σημείο που είχε σταματήσει πριν από 8 χρόνια. Οταν και άφηνε την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ραδαμέλ Φαλκάο υπήρξε για πολλά χρόνια ένας από τους κορυφαίους φορ στον πλανήτη. Με […]

Μόλις 11 λεπτά χρειάστηκε στην επιστροφή του στα ισπανικά γήπεδα για να σκοράρει ο μοναδικός Ραδαμέλ Φαλκάο!

Περνόντας ως αλλαγή, ο «τίγκρε» συνέχισε ακριβώς από το σημείο που είχε σταματήσει πριν από 8 χρόνια. Οταν και άφηνε την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο υπήρξε για πολλά χρόνια ένας από τους κορυφαίους φορ στον πλανήτη. Με την φανέλα της Ατλέτικο ο Κολομβιάνος δεν σταμάταγε να σκοράρει για κανέναν λόγο, καταφέρνοντας να γίνει αγαπητός σε όλους στην ισπανική πρωτεύουσα. Στα 35 του πλέον, ο «Τίγκρε» επέστρεψε στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ράγιο Βαγιεκάνο, σε μια κίνηση που εξέπληξε πολλούς.

Όσα χρόνια και αν περάσουν όμως, το γκολ δύσκολα ξεχνιέται από έναν φορ τέτοιας κλάσης. Και ο Φαλκάο το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Περνώντας ως αλλαγή στο 71ο λεπτό, ο «τίγκρε» χρειάστηκε μόλις 11 λεπτά πριν σκοράρει. Στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης με την Χετάφε, ο πολύπειρος στράικερ πάτησε περιοχή. Από διαγώνια θέση «πυροβόλησε» και θυμήθηκε τις παλιές ένδοξες μέρες του στην Ισπανία. Τόσο απλά.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ