Έξαλλη με τον Πικέ η Σακίρα! "Άτιμος άνθρωπος..."!

Η Σακίρα τραβάει στα άκρα το σκοινί, μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ. Οι φήμεςλένε πως ο παίκτης της Μπαρτσελόνα τα έχει βρει σκούρα, και πως η Σακίρα θέλει την πλήρη επιμέλεια, ωθώντας τον Ισπανό σε ακραία μέτρα.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, η Σακίρα είναι έξαλλη με τον ποδοσφαιριστή. Και μάλιστα πρόσφατα έκανε και μια ειδική ανάρτηση.

Η απάντηση από την Σακίρα ήρθε τα πρώτα 24ωρα του 2023 μέσω Instagram όπου η ίδια κατηγόρησε, χωρίς να τον κατονομάσει πάντως, τον Πικέ, για προδοσία χαρακτηρίζοντας τον «άτιμο άνθρωπο».

Η ανάρτηση της:

«Παρότι οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές με την έλευση του νέου έτους, ο χρόνος είναι γιατρός. Ακόμη κι αν κάποιος σε έχει προδώσει, πρέπει να συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους. Απέναντι στην περιφρόνηση, πρέπει να δίνεις αξία στον εαυτό σου. Γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν περισσότεροι καλοί άνθρωποι παρά άτιμοι. Υπάρχουν περισσότεροι με συμπόνια παρά αδιάφοροι. Και λιγότεροι φεύγουν από αυτούς που μένουν δίπλα μας. Τα δάκρυά μας δεν πήγαν χαμένα, μας κάνουν πιο ανθρώπινους και εν μέσω μιας ερωτικής απογοήτευσης μπορούμε να συνεχίσουμε να αγαπάμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ