Φωτιά στο παγκόσμιο μεταγραφικό στερέωμα με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ντιλ ανάμεσα σε Λέβα και Μπαρτσελόνα.

Φωτιά στο παγκόσμιο μεταγραφικό στερέωμα με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ντιλ ανάμεσα σε Λέβα και Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δηλώνει ανοιχτός σε κάθε επιλογή, εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφής περιόδου, κι ας έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο 33χρονος επιθετικός είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2023. Ωστόσο, παρά την πρόταση που έχει ήδη δεχθεί, δεν έχει συμφωνήσει για την πρόωρη επέκτασή του.

Το γερμανικό συγκρότημα θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις του και για τα επόμενα χρόνια. Είναι κάτοικος Μονάχου από το 2014.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, το μέλλον του παραμένει αβέβαιο. Ο Πολωνός, μάλιστα, προχώρησε και σε δήλωση που αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

Όπως τόνισε: «Είμαι ήρεμος και ανοιχτός σε κάθε επιλογή για το καλοκαίρι. Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή το θέμα του συμβολαίου μου είναι δευτερεύον και θέλω να παραμείνω επικεντρωμένος στη δουλειά μου στο γήπεδο».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, η Μπαρτσελόνα τα έχει βρει σε όλα με τον Πολωνό και περιμένουν το τελικό ΟΚ των Βαυαρών.

Μάλιστα ο  Λαπόρτα είναι διατεθειμένος να εκταμιεύση  ένα ποσό μεταξύ 50-60 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Εσεις τι λέτε; Έκλεισε;


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ