Τι έγινε σήμερα στη La Liga.

Η Μπαρτσελόνα με τη Μαγιόρκα τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Καμπ Νου», στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της La Liga, με τους Καταλανούς να κερδίζουν με 2-1.

Οι «μπλαουγκράνα» διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης, στο +2 από τη Σεβίλλη. Πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού παρέμειναν οι ηττημένοι.

Στο 25’ ο Τζόρντι Άλμπα βρήκε τον Μέμφις Ντεπάι μέσα στην περιοχή και αυτός με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία, για να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, συγκεκριμένα στο 54’, σκόρερ χρίστηκε και ο Σέρχιο Μπουσκέτς, για να «κλειδώσει» την επικράτηση.

Άτυχος στάθηκε ο Ζεράρ Πικέ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ζήτησε αναγκαστική αλλαγή.

Το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν οι φιλοξενούμενοι ήταν το γκολ της… τιμής με τον Αντόνιο Χοσέ Ραΐλιο Αρένας. Στο 79’ κέρδισε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ και σκόραρε με ακριβές σουτ στην κάτω αριστερή γωνία.

Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν είχαμε τρεις ισοπαλίες, με το ίδιο σκορ. Αρχικά στα ματς Έλτσε – Οσασούνα και Γρανάδα – Θέλτα Βίγκο και στη συνέχεια στο Ράγιο ΒαγιεκάνοΡεάλ Σοσιεδάδ.

Οι φιλοξενούμενοι, που κυνηγούν μια θέση που οδηγεί στο UEFA Champions League, έχασαν έδαφος από την αδιάφορη αντίπαλό τους.

Ο Σόρλοθ στο 33’ άνοιξε το σκορ, όμως ο πολύπειρος Φαλκάο στο 77’ «έκοψε» βαθμούς από τους Βάσκους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ