Ο Ζεράρ Πικέ σύμφωνα με το ρεπορτάζ Ισπανικών εφημερίδων φόρεσε το κέρατο στην Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες υπάρχουν στραβές στιγμές. Αλλά για τον Πικέ μπορεί να ήταν πολύ καθοριστική, αφού η Σακίρα δεν σηκώνει και πολλά πολλά.

Ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι και στους δύο τρίτος δεν χωρεί λέει ο λαός και έτσι η Σακίρα τον ξαπόστειλε κανονικά.

Στα πρόθυρα χωρισμού ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz. Δεν λέμε διαζυγίου αφού δεν έχουν παντρευτεί, και όπως φαινεται δεν θα παντρευτούν, αφού πλέον ζουν χωριστά, και όχι αγαπημένα.

Ο Ζεράρ Πικέ σύμφωνα με το ρεπορτάζ Ισπανικών εφημερίδων φόρεσε το κέρατο στην Κολομβιανή τραγουδίστρια. Τον πήρε χαμπάρι, και τον έστειλε αδιάβαστο. Μένει πλέον σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Βαρκελώνης, και οι Ισπανοί μιλάνε για οριστικό χωρισμό.

Αλλά ο Πικέ όσο και να προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του, πολλά σκανδαλοθηρικά ισπανικά Μ.Μ.Ε. επιβεβαιώνουν πως τον τελευταίο καιρό έχει γίνει κολλητός με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς και είναι τακτικοί πελάτες στα καλύτερα κλαμπ της Βαρκελώνης.  Κρεπάλη σε πριβέ δωμάτια και διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Ο δημοσιογράφος Emilio Pérez de Rozas από το περιοδικό Cuore έδωσε λεπτομέρειες για το τρίτο πρόσωπο που ξεμυάλισε τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα και τον έκανε να απατήσει την Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Είναι μία νεαρή ξανθιά, γύρω στα 20, είναι φοιτήτρια και εργάζεται ως υποδοχή σε διάφορες εκδηλώσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ