Ο Αντουάν Γκριεζμάν θυμάται το πέρασμα από την Μπαρτσελόνα ως μια κακή ανάμνηση και τώρα με καθαρό μυαλό, απολογείται για αυτή του την πράξη.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν θυμάται το πέρασμα από την Μπαρτσελόνα ως μια κακή ανάμνηση και τώρα με καθαρό μυαλό, απολογείται για αυτή του την πράξη.

Η δεύτερη θητεία του Γάλλου στην Ατλέτικο πήρε μόλις πριν λίγες ημέρες επίσημη μορφή αφού έγινε η αγορά των δικαιωμάτων του από την Μπαρτσελόνα.

Η επιθυμία του εισακούστηκε και ο Γάλλος επιθετικός παρέμεινε στην ομάδα παρά το κόλλημα στις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα.

Ο Γκριεζμάν δεν σκεφτόταν άλλο σενάριο από το να παραμείνει στο Wanda Metropolitano. Ο ίδιος μετακινήθηκε το 2019 στην Μπαρτσελόνα και τώρα δηλώνει μετανιωμένος γι’αυτή την απόφαση, ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους.

«Το γεγονός ότι δεν μπόρεσα να ξεκινήσω στην αρχή της σεζόν με απογοήτευσε, αλλά προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο καλύτερα μπορούσα, είτε ως μπαίνοντας ως αλλαγή είτε ως βασικός. Αύριο θα είμαι χαρούμενος, γιατί τα παιδιά μου θα με ρωτήσουν αν έβαλα γκολ και μπορώ να τους πω ναι», τόνισε, και πρόσθεσε, «Είμαι περήφανος που μπόρεσα να υπογράψω και να γίνω ξανά παίκτης της Ατλέτικο. Στο τέλος ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι οι άνθρωποι θέλουν να το ακούσουν από το στόμα μου. Ζητώ συγγνώμη για το κακό που μπορεί να τους έχω κάνει. Αλλά η μεγαλύτερη συγχώρεση που ζητάω είναι μέσα απ’ το γήπεδο, δίνοντας τα πάντα για την ομάδα. Είμαστε στον σωστό δρόμο»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ