Ο Ισπανός επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινάκι Γουίλιαμς πήρε ακόμη ένα ματς, καταφέρνοντας να φτάσει στην 3η θέση με τους παίκτες που έχουν περισσότερες συνεχόμενες συμμετοχές. Ο ίδιος αγωνίζεται συνεχόμενα από το 2016! Δεν κάνουμε κανένα λάθος, έτσι ακριβώς είναι το πράγμα. Αυτή η πραγματικότητα. Ο λόγος για τον Ισπανό στράικερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινάκι […]

Ο Ισπανός επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινάκι Γουίλιαμς πήρε ακόμη ένα ματς, καταφέρνοντας να φτάσει στην 3η θέση με τους παίκτες που έχουν περισσότερες συνεχόμενες συμμετοχές.

Ο ίδιος αγωνίζεται συνεχόμενα από το 2016! Δεν κάνουμε κανένα λάθος, έτσι ακριβώς είναι το πράγμα. Αυτή η πραγματικότητα.

Ο λόγος για τον Ισπανό στράικερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινάκι Γουίλιαμς. Ο οποίος από τον Απρίλη του 2016, έως και σήμερα, έχει αγωνιστεί σε 186 ματς. Συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος! Δίχως να χάσει ΚΑΝΕΝΑ!

Δεν υπάρχει αυτό το ρεκορ, καθώς έχει γλιτώσει αφενός από τραυματισμούς, κι αφετέρου από τιμωρίες λόγω καρτών.

Με τη συμμετοχή του Ινάκι Γουίλιαμς, στην αναμέτρηση επί της Θέλτα, έφτασε στην 3η θέση της σχετικής λίστας, φτάνοντας τον Θουμπιθαρέτα.

Έως την κορυφή απέχει μόλις 18 ματς, τα οποία μπορεί αν είναι τυχερός και… προσεκτικός, να τα πιάσει!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ