Πέρεθ για Φίγκο: Η ισπανική εφημερίδα, El Confidential, έφερε στην δημοσιότητα ΝΕΑ ηχητικά ντοκουμέντα, όπου ο ισχυρός άντρας της Ρεάλ Μαδρίτης, τα… βάζει με τους Λουίς Φίγκο και Γκούτι. Για το Πορτογάλο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ισπανικό μέσο σημειώνει: «Ο Φίγκο κάνει μπ…@@ο τα αποδυτήρια. Ο καλύτερος ήταν ο Ζιντάν. Ο Φίγκο ήταν π@@@ας γιος. […]

Πέρεθ για Φίγκο: Η ισπανική εφημερίδα, El Confidential, έφερε στην δημοσιότητα ΝΕΑ ηχητικά ντοκουμέντα, όπου ο ισχυρός άντρας της Ρεάλ Μαδρίτης, τα… βάζει με τους Λουίς Φίγκο και Γκούτι.

Για το Πορτογάλο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ισπανικό μέσο σημειώνει: «Ο Φίγκο κάνει μπ…@@ο τα αποδυτήρια. Ο καλύτερος ήταν ο Ζιντάν. Ο Φίγκο ήταν π@@@ας γιος. Όπως και ο Ραούλ. Ήταν οι δύο χειρότεροι. Παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο μέχρι οι δυο αυτοί βαρέθηκαν να παίζουν».

pereth sports365.gr

Ενώ τα… βέλη του παίρνουν και τον Γκούτι: «Είναι ο ίδιος ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού του. Είναι χαζός, δεν είναι νορμάλ, δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη».

Tα ντοκουμέντα φαίνεται πως τα έχει πουλήσει στην εφημερίδα, ένας δημοσιογράφος, που το 2011 κατηγορείται πως εκβίαζε την διοίκηση της «Βασίλισσας».

Ζητούσε 10 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να μην τα φέρει στο φως της δημοσιότητας. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήδη για το θέμα έκανε γνωστό πως θα κάνει μηνύσεις τόσο στον δημοσιογράφο όσο και στην εφημερίδα.

Για τον λόγο πως δεν είχε ενημερωθεί πως ηχογραφείται. Έτσι με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται, η συνέχεια της υπόθεσης, που έχει κάνει άνω-κάτω τον σύλλογο της Μαδρίτης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ