Ήταν γνωστό πως ο Δανός δεν θα συνεχίσει στον αγγλικό σύλλογο. Είχε ήδη βγει στη… γύρα για τον επόμενο «σταθμό» του κι αυτός είναι η Βαρκελώνη.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του Αντρέας Κρίστενσεν έκλεισε και τυπικά, μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι. Ο 26άχρονος αμυντικός φόρεσε την μπλε φανέλα από το 2013 μέχρι σήμερα, οπότε οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους.

Ήταν γνωστό πως ο Δανός δεν θα συνεχίσει στον αγγλικό σύλλογο. Είχε ήδη βγει στη… γύρα για τον επόμενο «σταθμό» του κι αυτός είναι η Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα  είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του και ο ποδοσφαιριστής πετάει κυριολεκτικά στα σύννεφα από την μεγάλη χαρά του. Ως ένα μεγάλο παιδικό όνειρο που το έκανε πραγματικότητα, ο Αντρέας Κρίστενσεν παρομοιάζει τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Οι πρώτες δηλώσεις του ως «μπλαουγκράνα» είναι πολύ ενδεικτικές;

«Μεγάλωσα παρακολουθώντας την Μπαρτσελόνα και ο Ροναλντίνιο και ο Ντέκο ήταν οι αγαπημένοι μου παίκτες. Είμαι τόσο χαρούμενος και περίμενα πολύ καιρό να φτάσει αυτή η μέρα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάω. Είναι αλήθεια ότι είχα άλλες επιλογές και καλές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον να με αποκτήσουν, αλλά όταν έχεις ένα όνειρο δεν διστάζεις. Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Είμαι πολύ περήφανος για τα τέσσερα χρόνια μου στην Τσέλσι, έχω κερδίσει μερικά πολύ ιδιαίτερα τρόπαια εκεί. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα προσπαθώντας να γράψω τη δική μου ιστορία», είπε ο Κρίστενσεν στο συμβόλαιο του οποίου έχει μπει ρήτρα αποδέσμευσης 500 εκατ. ευρώ και κατέληξε λέγοντας:

«Η Μπαρτσελόνα με ελκύει λόγω του τρόπου που παίζει. Θυμάμαι, συγκεκριμένα, τον Ροναλντίνιο. Ο τρόπος που έπαιζε. Ήθελα να γίνω επιθετικός σαν κι αυτόν. Ως παίκτες, όλοι θέλουμε να κερδίζουμε, αυτός είναι ο κύριος στόχος. Νομίζω ότι η ομάδα και ο σύλλογος έχουν αυτές τις δυνατότητες. Αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ