Οι εμφανίσεις του ήταν καταλυτικές και έπεισαν τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αλλάξει γνώμη και να προχωρήσει στην ανανέωση του Λόυκα Μόντριτς μέχρι και το 2022.. Ο Κροάτης μένει στην ομάδα που θέλει να βρίσκεται  και τελικα θα γεράσουν μαζί Ρεάλ και Μόντριτς  Ο Λούκα Μόντριτς στα 35 του πλέον θεωρείται από τους πιο έμπειρους παίκτες […]

Οι εμφανίσεις του ήταν καταλυτικές και έπεισαν τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αλλάξει γνώμη και να προχωρήσει στην ανανέωση του Λόυκα Μόντριτς μέχρι και το 2022.. Ο Κροάτης μένει στην ομάδα που θέλει να βρίσκεται  και τελικα θα γεράσουν μαζί Ρεάλ και Μόντριτς 

Ο Λούκα Μόντριτς στα 35 του πλέον θεωρείται από τους πιο έμπειρους παίκτες box to box, μέσους και κάποτε ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους. Αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 2012, όταν αποκτήθηκε από την Τότεναμ. Ο Κροάτης μέσος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ηγέτες των «μερένχες» και ταυτόχρονα, αποτελεί τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Κροατίας στον 21ο αιώνα.

Αν και υπήρχαν σύννεφα σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, οι τελευταίες εμφανίσεις του Κροάτη, έδιωξαν τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν και ο Ζιντάν θέλει τον Λούκα να παραμείνει. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και απομένει μόνο το τυπικό μέρος.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021, στη Ρεάλ αποφάσισαν ότι θα ανανεώσουν τον Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος αν και συμπλήρωσε πρόσφατα τα 35 χρόνια ζωής και το ότι έχει μειωθεί ο αγωνιστικός χρόνος του, παραμένει ένα σημαντικό εργαλείο για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ με όλα όσα έχουν συμβεί εξαιτίας του κορονοϊού και οι Μαδριλένοι δεν πρόκειται να κάνουν μεγάλα μεταγραφικά ανοίγματα, και χρειάζονται την εμπειρία του στο ρόστερ τους. 

Άλλωστε κάτι ανάλογο θέλει και ο Λούκα οπότε η υπόθεση ανανέωση τελικά ήταν μια εύκολη διαδικασία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Marca” έχει καλή γνώση του τι σκέφτονται οι  “μερένχες” κάτι που επηρέασε την απόφαση της Ρεάλ να τον κρατήσει ακόμα ένα χρόνο κοντά της. Αλλά αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο ήταν  η συνεργασία του με τους Κρόος και Κασεμίρο είναι υποδειγματική και έχει βοηθήσει στην αλλαγή της εικόνας της Ρεάλ στο τελευταίο διάστημα. Αυτά είδε ο Φλορεντίνο και όποιες αμφιβολίες είχε, έφυγαν και φτάσαμε στην ανανέωση.

Στην Ρεάλ θα κλείσει μια δεκαετία και μεταξύ άλλων έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τέσσερα Champions League, δύο πρωταθλήματα Ισπανίας αλλά και την Χρυσή Μπάλα το 2018.

Ο 35χρονος άσος, μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), παραδέχθηκε ότι δεν βλέπει την επόμενη μέρα, μακριά από την Μαδρίτη. Συγκεκριμένα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του με την φανέλα της «Βασίλισσας». Πάντως, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πολύ σύντομα, καθώς τα στατιστικά του δείχνουν ότι ακόμα μπορεί να προσφέρει. Αρχικά μέχρι το 2022 και βλέπουμε…

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Στην ηλικία μου, δεν έχεις μεγάλα σχέδια. Θα είναι υπέροχο να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ