Σαββίδης - Έξι μεταγραφές ...με ή χωρίς Λουτσέσκου!

Σαββίδης – Έξι μεταγραφές …με ή χωρίς Λουτσέσκου!

H ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, του Βόλου, στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «Ένωση» μετά τον τίτλο στη Super League κατέκτησε το τρόπαιο και στη μαγνησιακή πρωτεύουσα, πανηγυρίζοντας το νταμπλ για πρώτη φορά από το 1978.

Είναι η τρίτη φορά στην ιστορία της που πήρε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, καθώς εκτός από το 1978 το είχε πανηγυρίσει άλλη μία φορά στο παρελθόν, το 1939.

O Καμερουνέζος αμυντικός των «κιτρινόμαυρων», Αρόλντ Μουκουντί, έβαλε το πρώτο γκολ της ομάδας του και αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του τελικού.





“Έκλεψε” το βραβείο του MVP… ο Ρότα:






Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε, συμμετείχε στον διάλογο που άνοιξε και μεταξύ άλλων τόνισε: «Και εμείς πονάμε με την πορεία, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά». Ήταν λογικό ότι σε μία τέτοια βραδιά θα άνοιγε κουβέντα και για την επόμενη σεζόν, με τον γιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ήταν και στο Βόλο να απαντάει: «Θα αποκτήσουμε 6-7 παίκτες τουλάχιστον. Άλλοι τόσοι θα φύγουν από την ομάδα».

Αυτό ήταν το κλίμα, μερικές από τις απαντήσεις και όλα αυτά προλαβαίνοντας την άφιξη της αποστολής! Όταν το λεωφορείο έφθασε με την ομάδα στο γήπεδο, αντιπροσωπεία οπαδών μίλησε σε παίκτες και τεχνική ηγεσία εκφράζοντας την μεγάλη δυσαρέσκεια του κόσμου για όσα έγιναν φέτος εντός των γηπέδων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ