Ακόμα μια αναμέτρηση αναβάλλεται λόγω της “Ελπίδας“. Αυτή τη φορά, για το Κύπελλο Ελλάδας! Αναφερόμαστε στην αυριανή (25/1) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Ήταν αναμενόμενο βάση της κακοκαιρίας που κάνει την επέλασή της τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας. Η πυκνή χιονόπτωση καθιστά αδύνατη τη μετακίνηση των “πράσινων” στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Δεδομένου […]

Ακόμα μια αναμέτρηση αναβάλλεται λόγω της “Ελπίδας“. Αυτή τη φορά, για το Κύπελλο Ελλάδας!

Αναφερόμαστε στην αυριανή (25/1) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Ήταν αναμενόμενο βάση της κακοκαιρίας που κάνει την επέλασή της τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας. Η πυκνή χιονόπτωση καθιστά αδύνατη τη μετακίνηση των “πράσινων” στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Δεδομένου ότι έχουν κλείσει ήδη αρκετοί δρόμοι και μετά την πρόγνωση των μετεωρολόγων για πιο έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Η άνθρωποι της ΕΠΟ πήραν την απόφαση να αναβάλλουν τον αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός για το Κύπελλο Ελλάδας, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Οι δύο ομάδες θα περιμένουν την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον ορισμό του αγώνα σε νέα ημερομηνία. Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος αγώνας μεταξύ τους για την προημιτελική φάση του θεσμού είχε λήξει 4-0 υπερ του “τριφυλλιού”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ