Η ΑΕΚ πήγε για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης με τα ίδια προβλήματα των τελευταίων αγώνων, και στην Λάρισα την γλύτωσε, αλλά σημερα με τον Αστέρα το πλήρωσε. Τελευταία νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ήταν στις 20 Ιανουαρίου και η εδρα της είναι μεγάλο αγκάθι την φετινή χρονιά, και φυσικά η άμυνα της που […]

Η ΑΕΚ πήγε για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης με τα ίδια προβλήματα των τελευταίων αγώνων, και στην Λάρισα την γλύτωσε, αλλά σημερα με τον Αστέρα το πλήρωσε. Τελευταία νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ήταν στις 20 Ιανουαρίου και η εδρα της είναι μεγάλο αγκάθι την φετινή χρονιά, και φυσικά η άμυνα της που δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν.

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2 – 2

Ένα ακόμα συγκλονιστικό παιχνίδι απόλαυσαν οι ποδοσφαιρόφιλοι με πρωταγωνίστρια την ΑΕΚ. Στη Λάρισα η νίκη ήρθε μετά από απίστευτη εναλλαγή του σκορ και των συναισθημάτων, κάτι που επαναλήφθηκε και στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική απέναντι στον Αστέρα. Μόνο που αυτή τη φορά η Ένωση δεν ήταν τόσο τυχερή για να πάρει το τρίποντο.

Η ομάδα του Δικέφαλου αετού που ήταν αποδεκατισμένη βρέθηκε να χάνει με 2-0, κατάφερε όμως να ισοφαρίσει με δύο γκολ του Σιμάνσκι και να γλιτώσει από την ήττα, με τους παίκτες της, ιδιαίτερα οι μέσοι, να καταθέτουν ψυχή στο χορτάρι.

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-2 (vids)

Πρώτα στο 16′, λοιπόν, σουτ του Μουνάφο εξελίχθηκε σε πάσα, η άμυνα της ΑΕΚ «κοιμήθηκε» και ο Λουίς Φερνάντεθ πετάχτηκε και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, και στη συνέχεια, στο 18′, πριν καλά καλά πάρουν χαμπάρι οι «κιτρινόμαυροι» τι τους χτύπησε, ο Σουάρεθ ήρθε από πίσω μετά από εκτέλεση κόρνερ και με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του!

Η επιλογή του Χιμένεθ να πάει με δύο επιθετικούς ήταν ξεκάθαρο πως δεν δούλεψε. Ωστόσο, κάποιες ενοχλήσεις του Ολιβέιρα στους κοιλιακούς, τον ανάγκασαν να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή των πλάνων του, με τον Νέναντ Κρίστιστις να περνάει στη θέση του Πορτογάλου και η διάταξη να αλλάζει σε 4-2-3-1. Μία αλλαγή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, αφού έδωσε τη δυνατότητα στον Νταμιάν Σιμάνσκι να απελευθερωθεί και να δώσει σπουδαίες λύσεις.

Ο Πολωνός όχι μόνο μείωσε το σκορ στο 40ό λεπτό με υπέροχο σουτ, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα θα μπορούσε φλέρταρε και με δεύτερο γκολ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο Ανσαριφάρντ δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

Η Ένωση διατήρησε τον έλεγχο, με τον Αστέρα να προσπαθεί να διαχειριστεί το υπέρ του προβάδισμα. Όμως, υπολόγιζε χωρίς τον… Λιβάι Γκαρσία. Ο 23χρονος εξτρέμ, στο 68ο λεπτό, έκανε μία τρομερή κούρσα απ’ τα δεξιά, γύρισε τη κατάλληλη στιγμή στον Σιμάνσκι που πλάσαρε τον Τσιφτσή για το 2-2.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ