Έγιναν οι δύο εξ αναβολής αγώνες για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δύο αναμετρήσεις, δύο «διπλά» πρόκρισης είχαμε την Τετάρτη (14/09) για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διοργάνωση συνεχίστηκε στο Ρέθυμνο και τη Λέσβο, με δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις. Η Ηλιούπολη επικράτησε με 3-1 του Ερμή Ζωνιανών και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Εκεί θα υποδεχθεί τον Ερμή Μελιγούς, ο οποίος απέκλεισε τον Πανκαμαριακό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 1’ με τον Κρέτσι, στο 14’ όμως ο Μπαμπουλάκης έφερε το ματς στα ίσα. Η συνέχεια, ωστόσο, ανήκε στο αθηναϊκό συγκρότημα.

Ο Βασιλείου στο 33’ και το 48’ χάρισε τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του, ενώ στο 21’ ο Τριανταφυλλάκος «σημάδεψε» το δοκάρι. Το ίδιο και ο Μπαμπουλάκης στο 58’.

Ερμής Ζωνιανών: Κασσωτάκης, Γεμιστός, Ζερβός, Μπαμπουλάκης, Ρουμπάκης , Χριστοδούλου, Βελιβασάκης (65’ Πλεύρης), Κασαπάκης, Λυκούδης (60’ Ξηρός), Κλίνης, Σκουτέλης.

Ηλιούπολη: Πολίτης, Κρητικός, Ανδρέου, Μπουσάι, Κωστόπουλος, Τσαφταρίδης, Κρέτση, Τριανταφυλλάκος, Βάρκας (64’ Γεωργιάδης), Ματσούκας (19’ Βασιλείου, 88’ Παπαγιαννόπουλος), Μπαστακός.

Από τη Μυτιλήνη πέρασε ο Αλμυρός Γαζίου, ο οποίος επιβλήθηκε με 5-2 στην παράταση του Αετού Λουτρών. Επόμενος αντίπαλός του θα είναι, εντός έδρας, ο Απόλλων Ευπαλίου.

Η ομάδα από τη Λέσβο βρήκε πρώτη δίχτυα με πέναλτι του Μιχαλάκη στο 5’. Ο Φραγκουλάκης ισοφάρισε στο 9’ και ο Ντιονίσιο με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έφερε τα πάνω-κάτω.

Στο 77’ οι Κρητικοί με δυνατό σουτ από τον Σεφουλάι έκαναν το 2-2.

Στον έξτρα χρόνο ο Πιερζάκομι έφερε ξανά σε θέση οδηγού την ομάδα του, ενώ ο Κατσικοκέρης έκανε το 4-2 υπέρ του Αλμυρού με πέναλτι. Ο Χαϊντίνι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αετός Λουτρών: Κάμπερ, Διμπαμπής, Καπταγιάννης, Τοπάλλι, Καλαφάτης, Μιχαλάκης, Πιπεράς (75’ Μπάρκας), Σεφουλάι, Συβρής (70’ Αλαγιάννης), Τσομπανέλλης, Βλαστέλλης (85’κουνιάρης).

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Ντιονίσιο, Παγώνης, Μάγκας (97’ Ξενοκτιστάκης), Αγαπάκης (60’ Πατινιώτης), Νικολάου, Πιερτζιάκομι, Φραγκουλάκης (117’ Βαρβεράκης), Γιουκαρής (117’ Τζαγκαράκης), Γκέτσι (70’ Χαϊντίνι), Κατσικοκέρης.

Τα ζευγάρια της δεύτερης φάσης στο πρώτο και το δεύτερο γκρουπ:
ΑΕ Ποντίων Κοζάνης-Ελασσόνα
Αστέρας Τριποτάμου-Ιωνικός Ιωνίας
Βύρων Καβάλας-ΠΟ Φήκης
Αστέρας Σταυρού-Βατανιακός
Αστέρας Πετριτή-Απόλλων Παραλιμνίου
ΑΕΡ Αφάντου-Διαγόρας Βραχνεΐκων
Αλμυρός-Απόλλων Ευπαλίου
Ηλιούπολη-Ερμής Μελιγούς
Άρης Βούλας ή Νέα Αρτάκη-Ναυπακτιακός Αστέρας
ΠΑΟ Βάρδας-Πανελευσινιακός

Άνευ αγώνα έχουν περάσει στην τρίτη φάση οι ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Τηλυκράτης, Άγιος Νικόλαος, καθώς και ο νικητής του αγώνα Πανθρακικός-Αλεξανδρούπολη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ