Εκτός έμειναν και οι Αουγκούστο, Κουλιεράκης και Ολιβέιρα.

O Tάισον ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία.

Οι δύο αντίπαλοι θα τεθούν αντιμέτωποι την Τετάρτη (01/03, 18.00) στο «Αθανάσιος Διάκος», στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω χιονιού.

Ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός αποστολής καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Όπως ενημέρωσαν οι Θεσσαλονικείς: «Με μερικές μέρες καθυστέρηση, Λαμία και ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας και να ξεκινήσουν την κόντρα τους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αναχωρεί για την Φθιώτιδα.

Η προπόνηση της Τρίτης (28/2) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο μέρος είχαμε έξτρα πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Κωνστανίνος Κουλιεράκης έμειναν εκτός προπόνησης και για λόγους αποφόρτισης δεν θα ταξιδέψουν στη Λαμία.

Εκτός αποστολής κι ο Τάισον που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Εκτός μάχης είναι κι ο Νέλσον Ολιβέιρα που έκανε θεραπεία, οι Άντρε Βιεϊρίνια και Λευτέρης Λύρατζης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Νίκολας Κουαλιάτα που έτρεξε κι ο Γιασμίν Κούρτιτς που δούλεψε στο γυμναστήριο και την πισίνα».

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» εν όψει Λαμίας:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Μπράντον και Τζίμας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ