O Παναθηναϊκός αναχωρεί σε κάτι λιγότερο από δέκα ημέρες για την Ολλανδία. Όπου θα τελέσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Χορστ. Το “Τριφύλλι”  έχει προχωρήσει μόνο σε μία μεταγραφική κίνηση. Στην αγορά του Γιάννη Κώτσιρα από τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός από την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, ψάχνει στην αγορά για έναν […]

O Παναθηναϊκός αναχωρεί σε κάτι λιγότερο από δέκα ημέρες για την Ολλανδία. Όπου θα τελέσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Χορστ.

Το “Τριφύλλι”  έχει προχωρήσει μόνο σε μία μεταγραφική κίνηση. Στην αγορά του Γιάννη Κώτσιρα από τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός από την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, ψάχνει στην αγορά για έναν αμυντικό μέσο. Για τουλάχιστον έναν εξτρέμ. Καθώς και για έναν κεντρικό αμυντικό. Όλοι ενδεκαδάτοι.

Παράλληλα όταν αδειάσει το ρόστερ από παίκτες που δεν υπολογίζονται. Και έχουν σημαντικά συμβόλαια είναι πολύ πιθανό οι πράσινοι να προχωρήσουν σε απόκτηση ενός ακόμη μέσου. Καθώς και ενός ακόμη μεσοεπιθετικού. Ειδικά αν μείνει ελεύθερος ο Αϊτόρ ή αν πουληθεί  ο Χατζηγιοβάνης.

Η προσθήκη του Κώτσιρα είναι μέχρι στιγμής η μοναδική στο πράσινο έμψυχο δυναμικό

Αυτό δεν συμβαίνει για οικονομικούς αλλά για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους. Και έχει να κάνει με τον τρόπο δουλειάς, έχει να κάνει με την φιλοσοφία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από την στιγμή που ο Σέρβος προπονητής πήρε το πράσινο φώς από την διοίκηση του συλλόγου, στην διαχείριση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Προχωράει  με τον δικό του τρόπο; Αυτός ο τρόπος είναι συγκεκριμένος και δεν μπορεί να επηρεαστεί ούτε από την πίεση του χρόνου (που θα είναι μεγαλύτερη σε δέκα ημέρες, ακόμη υπάρχουν περιθώρια) αλλά ούτε και από την γκρίνια του κόσμου ή την ανυπομονησία του Τύπου.

Ο Γιοβάνοβιτς, όπως γνωρίζουν πολύ καλά στην Κύπρο από την θητεία του στο ΑΠΟΕΛ, δεν δίνει το τελικό ᾽᾽ΟΚ᾽᾽ για έναν ποδοσφαιριστή, αν δεν είναι 100% σίγουρος ή έστω σχεδόν απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του. Όταν σε μία μεταγραφική περίοδο ξεψαχνίζεις μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια (όπως είσαι υποχρεωμένος να κάνεις), είναι λογικό και επόμενο όλες οι υποθέσεις να τραβήξουν χρονικά. Αυτό θα είναι το καλοκαίρι της μεταγραφικής υπομονής για τον Παναθηναϊκό, γιατί έτσι έχει μάθει να δουλεύει ο υπεύθυνος για την υλοποίηση του σχεδιασμού.

Μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού έχει ξεχωρίσει ο προπονητής. Αυτό όμως μεταφράζεται σε έντονη δυσαρέσκεια από τον κόσμο της ομάδας. Καθώς βλέπουν τους υπόλοιπους να ενισχύονται.

Για την ώρα αυτή είναι η εικόνα. Ο Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να επιλέξει την καλύτερη δυνατή και εφικτή περίπτωση και τρενάρει τις τελικές του αποφάσεις μέχρι να είναι απόλυτα βέβαιος πως οι πιθανότητες είναι υπέρ του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ