Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ σε όλους τους τομείς και κέρδισε δίκαια στο ντέρμπι δικεφάλων της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ πέρασε την ΑΕΚ βρέθηκε στην 3η θέση και είναι σε απόσταση αναπνοής από τον 3ο Άρη. Αλλά η πραγματικότητα μας δείχνει ότι η τραγική εικόνα της ΆΕΚ έκανε τον ΠΑΟΚ να δείχνει πολύ ανώτερος. […]

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ σε όλους τους τομείς και κέρδισε δίκαια στο ντέρμπι δικεφάλων της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ πέρασε την ΑΕΚ βρέθηκε στην 3η θέση και είναι σε απόσταση αναπνοής από τον 3ο Άρη.

Αλλά η πραγματικότητα μας δείχνει ότι η τραγική εικόνα της ΆΕΚ έκανε τον ΠΑΟΚ να δείχνει πολύ ανώτερος. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Χιμένεθ, δείχνει να βρίσκεται σε ένα κατηφορικό δρόμο και αυτός αδυνατεί να πατήσει το φρένο. Για να διορθώσει την κατάσταση ήρθε, αλλά μετά τον πρώτο μήνα δεν μπόρεσε να παρουσιάσει την ΑΕΚ που έλεγε. Αλλά οι ευθύνες είναι πολλες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ σηκώνει τα χέρια ψηλά

Αλλά αυτό που συμβαίνει στα ντέρμπι με την ΑΕΚ, είναι πλέον ανέκδοτο. Μετράει μόλις τρεις νίκες στα τελευταία 28. Πώς θα γίνεις ομάδα ομάδα τίτλου, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τους ανταγωνιστές σου;

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο Μανόλο είναι απόμακρος από όλη την ομάδα, και οι εξηγήσεις που δίνει είναι για μικρά παιδιά. Οι απαντήσεις του στυλ δεχόμαστε εύκολα γκολ και δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ, ειλικρινά είναι εξοργιστικές. Δηλαδή όλη η ομάδα είναι ένα λάθος τότε Μανόλο. Που είναι η προσφορά σου λοιπόν. Ειδικά μετά την φυγή Λιβάγια έχουν ερθει τα πάνω κάτω. Απλά το αναφέρουμε. Επειδή ήθελε την παραμονή Λιβάγια.

Στις μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν έγιναν οι κινήσεις που προφανώς περίμενε, αφού η μια και μοναδική του Ουκρανού μέχρι στιγμής είναι ένα μεγάλο φάουλ.

ΟΝΕΙΡΟ Νο 1: Αλλά αυτό που είδαμε χθες μας γύρισε τα μάτια. Να ξεκινάς με αριστερό εξτρέμ τον Ολιβέιρα; 

ΟΝΕΙΡΟ Νο 2: Στο 81΄μετο σκορ στο 2-1 βάζεις μέσα τον άπειρο Κοσσίδη και να αφήνεις στον πάγκο τον έμπειρο Τάνκοβιτς

Αφήνουμε το παραδοσιακό πλέον γκολ που δέχεται η ΑΕΚ από ότι στημένο έχει εναντίον της.

Έχει απαξιώσει εντελώς το υλικό της ομάδας.

Και σίγουρα εάν η ΑΕΚ δεν εξασφαλίσει την παρουσία της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη χρονιά θα είναι μια τεράστια ζημιά, που καταστροφικές συνέπειες για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Φευγάτος αλλά δεν το έχει καταλάβει ακόμα

Υπήρξε συνάντηση για να δώσει εξηγήσεις και όπως λέγεται είπε κατηγορηματικά ότι θα παρουσιάσει μια αλλαγμένη και πολύ καλύτερη ΑΕΚ. Και τόσο καιρό γιατί δεν το κάνει;

Από δύσκολο έως αδύνατο η συνέχεια της συνεργασίας με τον οργανισμό ΑΕΚ, όταν με όλους έχει έρθει σε ρήξη, και δεν έχει ούτε ένα σύμμαχο στα αποδυτήρια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ