Την πρώτη φορά ήρθε ως ένας άγνωστος προπονητής, αλλά έφυγε ως μεσσίας του Ατρόμητου. Στην επόμενη μεγάλη δυσκολία τον ξανακάλεσαν περιμένοντας ακόμα ένα θαύμα, αλλά τελικά έφυγε ως αποτυχημένος. Οι δύο διαφορετικές διαδρομές του Νταμίρ Κάναντι! Ο αυστριακός προπονητής, με την άκρως πετυχημένη πορεία του στην ομάδα του Περιστερίου, ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης για […]

Την πρώτη φορά ήρθε ως ένας άγνωστος προπονητής, αλλά έφυγε ως μεσσίας του Ατρόμητου. Στην επόμενη μεγάλη δυσκολία τον ξανακάλεσαν περιμένοντας ακόμα ένα θαύμα, αλλά τελικά έφυγε ως αποτυχημένος. Οι δύο διαφορετικές διαδρομές του Νταμίρ Κάναντι!

Ο αυστριακός προπονητής, με την άκρως πετυχημένη πορεία του στην ομάδα του Περιστερίου, ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης για την αντικατάσταση του Σάββα Παντελίδη, και τον οποίο αποχαιρέτησε μετά από δύο άκρως επιτυχημένες χρονιές στην Ελλάδα, ανέλαβε και επισήμως τα ηνία της Νυρεμβέργης, παρά το γεγονός ότι υποβιβάστηκε πρόσφατα από την Bundesliga.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για τον 49χρονο τεχνικό, αφού δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, με τον γερμανικό τύπο να αποκαλύπτει πως ήταν με το ενάμισι πόδι εκτός ομάδας τις προηγούμενες ημέρες. Η κακή πορεία της Νυρεμβέργης είχε προκαλέσει προβληματισμό στην διοίκηση της ομάδας, και τελικά είχαμε τον χωρισμό.

Δεύτερη θητεία στο Περιστέρι

Η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου απογοητεύτηκε μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Κάναντι είναι αυτός, που… πληρώνει το μάρμαρο.

 Ο Αυστριακός κόουτς που είχε προσληφθεί τον περασμένο Ιούλιο, το πρωί της Πέμπτης (4/2) έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου, που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή ενόψει και του επερχόμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Με την ομάδα να έχει μείνει μακριά από τον στόχο της εξάδας στη Super League 1, ο αποκλεισμός από τον θεσμό του Κυπέλλου ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ

Στον Αυστριακό προπονητή οι άνθρωποι του Ατρομήτου καταλογίζουν λάθος επιλογές στο αρχικό σχήμα απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα να μην έχει ισορροπία η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε πρώτη φάση πάντως φαβορί (έστω και ως προσωρινή λύση) για τον πάγκο του Ατρομήτου είναι ο Γιώργος Κορακάκης.

Την πρωτη φορά ήταν ο Μεσσίας

Ο Νταμίρ Κάναντι ήρθε από το πουθενά, με την έννοια ότι δεν κουβαλούσε μεγάλες περγαμηνές, οι οποίες, εξάλλου, δεν αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία μιας ομάδας. Άλλωστε, πόσοι προπονητές, με διεθνή καριέρα δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα και έχουν εγκαταλείψει τη χώρα νύχτα; Θα μου πείτε ο Ατρόμητος έχει μία πετυχημένη επιλογή αξιόλογων προπονητών μέχρι σήμερα. Ένας από αυτούς ήταν και ο Κάναντι, που έγινε ο νέος ποδοσφαιρικός «βασιλιάς» του Περιστερίου. Οι επιτυχίες του από τότε που ανέλαβε τον Ατρόμητο, είναι γνωστές. Εξάλλου έχει αποσπάσει τον θαυμασμό και την αποδοχή όλου του ποδοσφαιρικού στερεώματος στην Ελλάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ